IndeedWorks | België – De toekomst van candidate experience

IndeedWorks | België – De toekomst van candidate experience
DATUM: 19/05/2022
TIJD: 10.00 - 11.30
EVENT TYPE:

Bij veel werkgevers vindt het recruitmentproces tegenwoordig grotendeels digitaal plaats. Van online solliciteren tot video interviews, van digitale assessments tot virtuele onboarding. Dat is natuurlijk allemaal super snel, laagdrempelig en efficiënt, maar hoe zit het met de candidate experience? Hoe houd je kandidaten ondanks de fysieke afstand toch dichtbij? Ontdek het tijdens de inspiratiesessies van IndeedWorks!

Indeed deed onderzoek naar de candidate experience van de toekomst en Recruitment Evangelist Sara Cauwenbergh deelt verrassende feiten en cijfers. Hij laat zien hoe elke fase van het sollicitatieproces kansen biedt voor een indrukwekkende kandidaatervaring. Een sessie vol praktische tips, verhelderende inzichten en voorbeelden van slimme technologie.

In een interview met RGF Staffing ontdek je hoe een innovatieve online hiring strategie kan zorgen voor een betere candidate experience. Je krijgt een kijkje achter de schermen, compleet met ervaringen, valkuilen en learnings voor de toekomst.

Tenslotte laat internationaal expert in de customer experience Steven van Belleghem zien hoe je als werkgever in deze digitale wereld bouwt aan een ‘offer candidates can’t refuse’. Ontdek hoe je moderne marketinginzichten succesvol toepast in recruitment en hoe je het beste talent aantrekt voor jouw organisatie.

Aanmelden voor dit online event kan vanaf begin mei 2022.

Meer informatie op de website van IndeedWorks | België – De toekomst van candidate experience

Vergelijkbare evenementen

  • Geen evenementen in deze categorie
  • Recruitment Tech Demo_Day - 20 april 2023 - Mechelen