Kan HR Tech bijdragen tot het creëren van een authentiek employer brand?

Kan HR Tech bijdragen tot het creëren van een authentiek employer brand?
DATUM: 16/09/2021
TIJD: 16.30 - 18.00
EVENT TYPE: Webinar

Inspiratiesessie voor HR -en Marketing Managers waarin de meerwaarde van HR Tech in een employer brand strategie centraal staat.

  • Kan HR tech een meerwaarde betekenen bij het definiëren van jouw employer brand?
  • Hoe integreer je HR Tech in jouw organisatie als je op zoek bent naar een authentieke EVP (employer value proposition)?
  • Hoe creëer je via HR Tech employee personas die bijdragen tot concrete employer marketing acties?
  • Maar nog belangrijker: hoe trek je het juiste talent van morgen aan en zet je in op het geluk van je eigen medewerkers, op basis van concrete en eerlijke data?

Wil je van binnenuit het imago van je organisatie versterken?

Dan heb je meer nodig dan enkel een mooie huisstijl of catchy baseline. Pas als je bedrijfscultuur, imago en wat je werknemers vertellen over je bedrijf op één lijn zitten, kun je je onderscheiden van de concurrentie.

Maar hoe maak je van jouw organisatie een sterk merk?

Tijdens deze inspiratiesessie vertellen wij je graag over hoe je vandaag een goed onderbouwde employer branding strategie creëert door in te zetten op zowel de samenwerking met mensen alsook de kracht van data.

Mensen zijn vandaag op zoek naar dat tikkeltje meer.

De ultieme employee experience en cultural fit waarbij zowel professionele als persoonlijke waarden en normen matchen met een organisatie is cruciaal. Centraal staat een authentiek en geloofwaardig verhaal maar wat is dat precies? Wat zijn de waarden die er heersen in jouw bedrijf en welke cultuur is er aanwezig?

Kennisdeling

De inhoud zal toegelicht worden aan de hand van twee sterke cases en welke strategische keuzes daaruit zijn gekomen.

Deze inzichten zijn uitermate nuttig voor employer branding specialisten met een focus op talent management, rekrutering en talent acquisition. De bedoeling is om de aanwezigen te inspireren met relevante inzichten, innovatieve best practices en praktische next steps voor een effectiever rekruteringsbeleid.

Meer informatie op de website van Kan HR Tech bijdragen tot het creëren van een authentiek employer brand?

Vergelijkbare evenementen

  • Geen evenementen in deze categorie
  • Recruitment Tech Demo_Day - 20 april 2023 - Mechelen