Panelgesprek Mis geen talent

Panelgesprek Mis geen talent
DATUM: 26/03/2020
TIJD: 16.00 - 17.15
EVENT TYPE: Webinar

Je bent van harte uitgenodigd om online aanwezig te zijn bij het panelgesprek rond het nieuwe boek Mis geen talent. In het gesprek gaan auteurs Marleen Deleu en Mark van Assema in gesprek met voorlopers op dit terrein van VRT, Philips, Akzo Nobel en Securex.

PROGRAMMA
16.00 u – Welkom en introductie door Mark van Assema & Marleen Deleu
16.10 u – Panelgesprek met ervaringsexperts in het toepassen van Integraal Talent Beheer
17.00 u – Voorstelling van het boek ‘Mis geen talent’ door Liesbeth Declerq van uitgeverij die Keure en afsluiting met kortingscode voor de digitale boekwinkel.
17.15 u – Afsluiting

Op 26 maart is het zo ver! De lancering van het allereerste boek over Integraal Talent Beheer, hét strategische instrument voor organisaties om alle beschikbare talent dat nodig is om het werk uit te voeren op een holistische manier te werven, selecteren, engageren, ontwikkelen, in te zetten, en dit los van de contractvorm.

De arbeidsmarkt en economie van de jaren 2020 bezorgen organisaties nieuwe uitdagingen, maar ook kansen om het verschil te maken met de concurrentie door steeds over het juiste talent te beschikken. In deze complexe arbeidsmarkt en met de snel wijzigende beroepsbevolking volstaan daartoe de methodes van de twintigste eeuw niet meer. Dit is het boek over het aangewezen talentbeheer van dit decennium!

Voor het eerst is er nu in boekvorm een gebundeld overzicht van de trends en invloeden die spelen, maar ook van denkrichtingen en voorbeelden van succesvolle implementaties van nieuwe visies op talentbeheer bij leidende organisaties. Dit boek geeft directies en hr managers zo een visie hoe om te gaan met elke beschikbare vorm van talent in de nieuwe realiteit van werk, en biedt een handleiding om Integraal Talent Beheer (ITB) door te voeren.

Meer informatie op de website van Panelgesprek Mis geen talent

Vergelijkbare evenementen

  • Geen evenementen in deze categorie
  • Recruitment Tech Demo_Day - 20 april 2023 - Mechelen