Recruitment Tech Case_Day

Recruitment Tech Case_Day
DATUM: 03/11/2022
TIJD: 09.30 - 17.40
LOCATIE: Pathé Utrecht Leidsche Rijn
STAD: Utrecht
LAND: Nederland
EVENT TYPE: Hybride event

Donderdag 3 november geven meer dan 10 verschillende organisaties een kijkje in hun recruitmentkeuken als het gaat om de inzet van recruitmentsoftware. Tijdens het hybride live event Recruitment Tech Case kun je je een hele dag laten inspireren door andere recruiters in Pathé Leidsche Rijn of vanuit huis of kantoor. Tot en met dinsdag 26 juli profiteer je nog van maximaal 51% super early korting op een offline of online ticket.

Geen experts en guru’s

Tijdens Case_Day spreken geen experts en guru’s. Je treft alleen collegarecruiters aan die laten zien hoe ze software inzetten in hun recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. Waarbij ze successen delen, maar zeker ook zaken waar ze tegenaan zijn gelopen. Host Annemarie van Campen leidt deze dag in goede banen. Welke cases je kunt gaan bekijken, maken we vanaf augustus bekend. Daarnaast worden de Recruitment Tech Awards 2022 uitgereikt.

Offline of online

Case_Day is helemaal opgezet als een hybride live event. Je kunt het event bijwonen in Utrecht of het volgen vanaf thuis of kantoor. En mocht onverhoopt corona roet in het eten gooien, dan wordt het een 100% online event. Deelnemers die een offline ticket hebben, krijgen dan een deel van hun ticketgeld teruggestort.

Meer informatie op de website van Recruitment Tech Case_Day

Vergelijkbare evenementen

  • Geen evenementen in deze categorie
  • Recruitment Tech Demo_Day - 20 april 2023 - Mechelen