Webinar: Emotionele intelligentie in recruitment

Webinar: Emotionele intelligentie in recruitment
DATUM: 26/08/2021
TIJD: 11.00 - 11.45
EVENT TYPE: Webinar

Live Webinar

Als recruiter ben je soms net een jongleur: een overvolle agenda, ongeduldige hiring managers, geduchte concurrenten, veeleisende kandidaten. Jij houdt continu alle bordjes in de lucht. En dan leven we ook nog eens in een tijd dat niets is zoals het was. Begrijpelijk dus dat je af en toe het gevoel hebt op een dun koord te balanceren.

Het is soms ook best een uitdaging. Je wilt doen waar je goed in bent. Snel de juiste persoon op de juiste plaats. De juiste contacten leggen en bouwen aan persoonlijke relaties. Maar tja .. hoe doe je dat met die overvolle to-do-lijst?

In dit webinar gaan we op zoek naar antwoorden. Je maakt kennis met de kracht van emotionele intelligentie. En ontdekt hoe het jou als recruiter helpt succesvol te zijn en plezier in je werk te houden.

Datum: Donderdag 26 augustus 2021
Tijdstip: 11:00 – 11:45 uur
Duur: 45 minuten

Spreker

Sara Cauwenbergh
Recruitment Evangelist


Voordat Sara als Recruitment Evangelist bij Indeed aan de slag ging verdiepte ze zich in zoekmachines zoals Google & Bing en social media algoritmes zoals Facebook. Ze trainde en coachte zowel bedrijven als interne werknemers op hun digitale kennis en de inzet van de juiste marketingmix. Tegenwoordig analyseert Sara data van vacature-zoekmachine Indeed. Ze helpt hiermee werkgevers hun zoektocht naar de juiste kandidaten te vergemakkelijken door hen mee te nemen in de inzichten van online job search.

Meer informatie op de website van Webinar: Emotionele intelligentie in recruitment

Vergelijkbare evenementen

  • Geen evenementen in deze categorie
  • Recruitment Tech Demo_Day - 20 april 2023 - Mechelen