Programma Demo_Day Online

Hieronder vind je het programma van Demo_Day Online op 15 okotber 2020. De komende weken wordt deze verder aangevuld. Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de e-mail update. Optioneel kun je dan ook Demo_Day Alerts ontvangen, waarbij je direct een mail krijgt zodra er nieuws is. Alle tijden zijn onder voorbehoud.

Indeed

Meer mensen vinden banen op Indeed dan waar dan ook. Indeed is de nummer 1-vacaturesite ter wereld en helpt werkzoekenden in meer dan zestig landen en in 28 talen bij het vinden van miljoenen vacatures via de (mobiele) website of de Indeed-app. Maandelijks bezoeken meer dan 250 miljoen mensen Indeed voor het zoeken naar vacatures, het plaatsen van hun cv en het onderzoeken van bedrijven (bronnen: SilkRoad & iCIMS).

Sara Cauwenbergh | Recruitment Evangelist

Als Recruitment Evangelist in het Indeed Employer Insights team, combineert Sara Cauwenbergh de data van het Indeed platform met trendanalyses per industrie. Met deze inzichten kan zij het verhaal van Indeed vertellen en de meerwaarde en oplossingen die Indeed voor werkgevers brengt, tot leven laten komen. Kortom, Sara helpt werkgevers met het beter begrijpen van online search en het optimaliseren van hun recruitmentbeleid en -processen.

Minggo

Minggo is een digitale recruitment assistent die je recruiters een boost geeft! Ontdek hoe Minggo recruiters 24/7 ondersteunt bij hun taken en aan de slag gaat met je technologie. Met Minggo automatiseer je heel het recruitmentproces, van automatisch matchen tot contacteren tot digitaal een gesprek inplannen.

Jaron Schaillée | Digital Sales

Jaron is de digital wizard van Minggo. Hij legt HR-professionals en recruitmentmanagers de geheimen van Minggo uit via video’s, webinars, online demo’s, social media,.. zolang het maar digitaal is.

Carerix

Carerix is al meer dan 15 jaar een toonaangevende leverancier van recruitment oplossingen die (corporate) recruiters en intermediairs faciliteren om te komen tot de beste match. Samen met professionele partners levert Carerix geïntegreerde state-of-the-art oplossingen waarmee klanten zich kunnen onderscheiden in de markt. Carerix is daarmee de kern van je recruitment- en detacheringsactiviteiten, met slimme out-of-the-box integraties, waardoor je als recruiter of hiring manager steeds innovatieve oplossingen kunt toevoegen. De markt, kanalen en werving & selectie-instrumenten veranderen namelijk snel en daar kan jij, met een ATS als Carerix, actief op inspelen.

Luc Beijer | Accountmanager

Luc Beijer is sinds begin 2019 accountmanager bij Carerix. Door zijn passie voor software en recruitment en ervaring als consultant bij Aethon, is hij goed op de hoogte van wat er speelt binnen de recruitmentbranche en welke technische ontwikkelingen recruitmentorganisaties verder helpen. Luc is een echte adviseur en wordt enthousiast wanneer hij organisaties verder kan helpen met betrekking tot de juiste recruitment (software) tools.

Actonomy

Actonomy is de pionier op vlak van meertalige semantische zoek en matching software. Met als doel om ‘high performance’ matching en maximale flexibiliteit te combineren, maakt Actonomy gebruik van een unieke combinatie van verschillende technologieën zoals AI, deep learning, language understanding en ontologieën.

Actonomy’s aanbod bestaat enerzijds uit semantische zoek en matching oplossingen en anderzijds in cloud gebaseerde oplossingen rond data analytics, text extractie en analyse oplossingen en meertalige ontologieën/taxonomieën.

Filip De Geijter | CEO

Filip De Geijter is CEO van Actonomy en behoort als dusdanig tot de pioneers rond het inzetten/gebruik van HRTech. Optimalisatie en digitaliseren van het recruteringsprocess is sinds jaren een belangrijk aandachtspunt voor Filip. Het is dan ook vanuit dat perspectief dat hij het bedrijf gestuurd heeft in de richting van een innovatieve onderneming op het vlak van het inzetten van technologie met als bedoeling het werk van recruiters te vereenvoudigen.

OTYS

OTYS Go! is cloud-based recruitment software dat naadloos ingericht wordt op jouw recruitmentproces. De alles-in-één modulaire oplossing voor zowel de voorzijde als de achterzijde van het proces.

Melvin Metz | Account Manager

Melvin Metz is een geboren Account Manager met een hart voor de IT. Binnen een jaar heeft hij zichzelf helemaal thuis gemaakt in de recruitmentbranche en weet hij zijn klanten alles te vertellen over succesvol matchen. Hij kan het weten, want door zijn IT achtergrond zijn OTYS en hij de beste match. Het bedrijf en haar cultuur sluit perfect aan bij Melvin. Iets dat hij uitstraalt naar al zijn klanten. Betrouwbaar, open en kundig. Net als OTYS.

Je investeert in technologie, maar het levert niets op?

Recruitmentbureaus zijn meer dan ooit op zoek naar software die hen succesvol kan maken in een digitale wereld. Demo Day België is een unieke marktplaats om deze technologie te ontdekken, met elkaar te vergelijken en de juiste investering te kiezen. Maar hoe vertaal je jouw digitale investeringen naar een meetbare ROI zodat je weet wat het opbrengt? Deze sessie houdt je de spiegel voor, definieert de pijnpunten én de handvaten om technologie succesvol te vertalen naar een digitale organisatie.

Dries Vrijders | Business solution architect & unit manager HRlinkIT

Dries Vrijders is business solution architect en unit manager bij HRlinkIT. Als recruitment technologie strateeg helpt hij het wervingsproces van bureaus digitaliseren en optimaliseren.

skeeled

skeeled is een voorspellende Talent Acquisition Software die bedrijven helpt de juiste kandidaten aan te trekken en te werven door middel van AI en automatisering.

Lazlo Van Caster | Partnership Manager Benelux

Lazlo heeft 7 jaar ervaring in recruitment technologie. Hij heeft tal van kleine als grote HR tech projecten begeleid in zowel de privé als publieke sector in België. Daarnaast is Lazlo gefascineerd door Artificiële Intelligentie (AI) en werd overtuigd door de twee founders van skeeled Mike Reiffers en Nicolas Speeckaert om in het verhaal te stappen. Vijf jaar geleden hadden ze het idee om AI voor rekrutering te gebruiken en deze sessie zal getoond worden hoe top kandidaten geselecteerd worden.

Varbi

Varbi is in 2007 opgericht in Zweden en is uitgegroeid tot een van de grootste leveranciers van recruitment software in Scandinavië. Momenteel zijn we flink aan het groeien op de internationale markt en daarbij in het bijzonder in Nederland.

Nick van der Meer | Account Manager Nederland

Binnen Varbi werk ik als contactpersoon voor de Nederlandse markt. Drie jaar geleden vertrok ik van Rotterdam naar Zweden, waar ik dagelijks geniet van de rust, ruimte en prachtige natuur. Een droom voor mij die uitkwam. Ik miste alleen de schakel met Nederland en deze heb ik bij Varbi gevonden. Mijn achtergrond in HR & Recruitment Tech sloot daar ook goed bij aan. Dagelijks sta ik in contact met professionals binnen de branche en dat is erg leuk en leerzaam!

IG!

Intelligence Group is een Internationaal Data & Techbedrijf op het gebied van arbeidsmarkt- en recruitmentdata. Intelligence Group richt zich op het verzamelen, opslaan en verrijken van arbeidsmarktgerelateerde data ten behoeve van de verbetering van de werving van personeel (of werknemers) door werkgevers en de employability/arbeidsmarktkansen van werknemers. Deze data wordt in een grote diversiteit beschikbaar gesteld aan opdrachtgevers, zoals via rapporten, dashboards en API’s. Onze visie is om vraag en aanbod op de arbeidsmarkt dichter bij elkaar te brengen door data te vertalen en praktisch toegankelijk te maken voor werkgevers en werknemers.

Inge Vuik | Business Development Manager

Inge is werkzaam bij Intelligence Group als Business Development Manager en adviseert werkgevers over wervingsvraagstukken. Met behulp van uiteenlopende analyses en tools kan Intelligence Group werkgevers helpen bij recruitment- en locatievraagstukken voor alle doelgroepen op de arbeidsmarkt. In overleg met de klant bepaalt Inge de juiste analyse-aanpak en adviseert vervolgens de klanten hoe deze resultaten in de praktijk van de klant tot concrete acties en resultaten kunnen leiden.

Jobdigger

Jobdigger maakt de arbeidsmarkt inzichtelijk d.m.v. innovatieve AI-oplossingen. Onze data ondersteunt organisaties bij hun leadgeneratie, wervingsactiviteiten en mobiliteitstrajecten. Nu ook in België.

Loek van Soest | Salesconsultant

Loek van Soest is sales consultant bij Jobdigger. Hij wordt door onze klanten gewaardeerd, omdat hij hen op een begrijpelijke manier helpt met het slim inzetten van arbeidsmarktdata. Hiermee draagt hij bij aan de leadgeneratie en het optimaal inrichten van het recruitmentproces van onze klanten. Loek neemt je mee in de wereld van arbeidsmarktdata en laat je zien waarom het inzetten van actuele data door intermediairs zoveel toegevoegde waarde heeft, wie het kan gebruiken en welke kansen het bied.

Social Seeder

 

Social Seeder is een eenvoudig te gebruiken platform met een bewezen strategie om van jouw medewerkers betrokken ambassadeurs te maken. Ons ambassadeur platform biedt bedrijven een unieke kans om met 1 klik relevante content te delen via het sociale netwerk van hun medewerkers. Mond-tot-mond communicatie creëert authenticiteit. Authenticiteit creëert impact.

Patrick De Pauw | CEO

Patrick is CEO van Social Seeder, een applicatie dat employee engagement faciliteert waar ondertussen meer dan 275 organisaties van gebruik maken. Door de combinatie van een unieke methodologie en de software heeft Patrick en zijn medewerkers heel wat kennis opgebouwd over hoe je een employee engagement programma opstart, waar je moet op letten en welke tips het tot een succes maken.

theMatchBox

theMatchBox is “the new kid on the block” in het automatiseren van je werving en selectieprocessen. Met behulp van slimme technologie en unieke kwaliteitsmonitoring slagen onze klanten zoals Jellow, Helloflex en Absolutejobs erin om met de hoogste precisie en transparantie vacatures en kandidaten automatisch te matchen. Als nieuwe speler differentiëren wij ons met meetbare kwaliteit, flexibiliteit én transparantie. Geen black-box, maar een oplossing waarmee u full control hebt en waarbij wij de kwaliteit bewaken om job alerts, onboarding processen, website search, matching binnen je ATS, automatic sourcing op te zetten. Aarzel niet om je in te schrijven voor onze demo spot.

Jan Govaerts | Managing partner

Als serieel start-up ondernemer is Jan Govaerts gepassioneerd van het creëren van meerwaarde van B2B software zoals die van theMatchBox. Coole technologie omzetten in tastbare meerwaarde zoals tijdswinst, hogere omzet en lagere kosten is wat hem drijft. Als partner bij theMatchBox is hij erin geslaagd om de uitmuntende expertise en robuuste technologie te vertalen 360Match, een oplossing met een ROI voor alle werving- en selectie professionals.

Cammio

Cammio is een bekroond, online video recruitment platform met video interviews, video vacatures en video assessments. Recruitment met video is effectiever en aantrekkelijker voor zowel kandidaat, recruiter als hiring manager. Cammio helpt organisaties hun recruitmentprocessen te verbeteren met persoonlijkheid en biedt tegelijkertijd de beste candidate experience en employer branding tools. Vind en bind talent beter en sneller dan ooit tevoren. Interview en vergelijk kandidaten over de hele wereld eenvoudig via je browser met behulp van Cammio.

Rogier Happel | Business Development & Alliances

Rogier Happel is Business Development & Alliances Manager bij Cammio video recruitment experts, dat al meer dan 7 jaar innovatieve video recruitment oplossingen ontwikkelt. Het softwarebedrijf is recent onderdeel geworden van de StepStone Group. Met teams in Düsseldorf en den Haag telt Cammio organisaties als bijvoorbeeld PON, Adecco en de NS tot zijn klantenkring en wordt door sollicitanten vanuit de hele wereld gebruikt.

Joboti & CM

Joboti, mede namens CM.com 

Joboti bouwt slimme chatbots voor recruiters. Je verhoogt daarmee je bereikbaarheid direct naar 24/7 en je conversie neemt toe. De recruitment chatbot kan gekoppeld worden aan je website, maar ook aan WhatsApp. Kandidaten kunnen eenvoudig via WhatsApp solliciteren en de chatbot maakt automatisch een profiel aan in je ATS systeem. Maar ook het automatisch plannen van interviews via WhatsApp is mogelijk. We vertellen je graag meer over alle mogelijkheden.

Luuk van Neerven | Co-founder Joboti

Na diverse Marketing- en Sales-rollen in de Farmaceutische industrie, kwam Luuk via een vriend op het Recruitment pad. Na een aantal jaar als Recruiter te hebben gewerkt, zowel aan bureau- als de corporate kant heeft hij in 2016 samen met Stephan, Joboti opgericht. Nu bouwt Luuk virtuele recruiters die eenvoudig via oa WhatsApp contact kunnen leggen met kandidaten.

Lancr

 

Marlies Thomasson | Business Development

De verantwoordelijk ligt bij het verder in de markt zetten van onze oplossing. Naast dit, bekijkt ze samen met de klanten naar op maat gemaakte oplossingen die hen verder helpen bij het beheren van hun talentpool. Dit allemaal in kader van de total talent management aanpak. Ze heeft al meer dan 15 jaar ervaring in de HR tech wereld met een focus op externe medewerkers.

OnRecruit

OnRecruit unlocks the potential of your recruitment data.
Data within recruitment is fragmented with 3rd party marketing data, ATS data, website data, email marketing, sourcing efforts, social media efforts, to name but a few.  Data from these channels can be difficult to combine and as a result, companies are not able to extract value from this recruitment data and efforts.
OnRecruit helps to bring your recruitment data together and gain value out of this data, helping you fill more jobs faster.

Dirk Meeuws | COO & CTO

Dirk Meeuws is bij OnRecruit verantwoordelijk voor het platform en de levering daarvan naar haar klanten. Dirk komt over de vloer en denkt strategisch mee met bij zowel directe werkgevers als recruitmentbureau’s. Zo helpt Dirk ze aan de hand van data beter te worden in hun (online) recruitment. Dirk heeft een achtergrond in Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek, waarmee hij als COO & CTO zijn technische achtergrond gebruikt voor de commerciële en strategische uitwerking van initiatieven en diensten

HR Tech Marktanalyse: +550 aanbieders in de Benelux

Hans Mangelschots, Business Manager van HR Tech Valley, heeft net een analyse gemaakt van de HR Tech Markt in de Benelux en kwam tot een lijst met meer dan 550 verschillende aanbieders van digitale oplossingen voor HR. Carol Geens gaat met hem in gesprek en informeert naar zijn bevindingen. Welke evoluties zijn merkbaar? Is er een verschil tussen België en Nederland? Hoe vertaalt zich dat in de adoptie naar de markt toe? Hans zal het gloednieuwe HR Tech Valley Benelux Ecosystem tonen, waarin hij duiding geeft bij de verschillende categorieën en subcategorieën.

Hans Mangelschots | Business Manager HR Tech Valley

Als voormalig HR TECH Startupper is Hans een HR TECH & Trends analist die verbanden legt binnen HR, IT en Business. Met een passie voor HR4.0 of “Waarom HR-technologie over mensen gaat”, ziet hij toekomstige uitdagingen als een kans voor een beter, mensgericht HR beleid.

CompanyMatch

Better matching = Better hiring! Pre hire qualification based on Culture Fit helps you to engage, assess and qualify the best talent in the candidate journey. Over 400 BE-companies use CompanyMatch.

Bjorn Veenstra | Zaakvoerder

Bjorn Veenstra is de zaakvoerder van CompanyMatch en verantwoordelijk voor de 400 organisaties die in België CompanyMatch gebruiken. Van Argenta tot Telenet. Bjorn is expert op het gebied van pre-hire activatie en kwalificatie van talent op basis van de juiste match met uw bedrijfscultuur. De beste kandidaat wordt geselecteerd op de combinatie van twee ingrediënten: Job Fit en Company Fit.

Bullhorn

Bullhorn is wereldwijd marktleider in CRM- en operationele software voor de recruitmentbranche. Meer dan 10.000+ recruitmentbedrijven wereldwijd vertrouwen op het cloudgebaseerde platform van Bullhorn.

Bart Alberink | Account Director Enterprise Accounts

Bart werkt als Account Director Enterprise bij Bullhorn, met de grootste klanten op het vasteland van Europa. Inmiddels werkt Bart 4 jaar bij Bullhorn. Daarvóór heeft hij zijn carrière vorm gegeven in de staffing & recruitment industry vanuit verschillende (management) posities. Met zijn kennis en ervaring weet hij als geen ander recruitment organisaties te adviseren over digitalisering en de optimale inzet van recruitment technologie.

Connecting-Expertise

Connecting-Expertise is een onafhankelijk Belgisch software bedrijf, gespecialiseerd in het automatiseren van de processen die betrekking hebben op zoeken en beheren van en het werken met tijdelijke werkkrachten. Hiervoor hebben we het VMS platform opgericht dat organisaties helpt om elke stap in het inhuurproces te stroomlijnen.  

Naast het VMS platform bieden wij ook de CE Marktplaats aan. CE Marktplaats verbindt organisaties die op zoek zijn naar externe medewerkers met freelancers en dienstverlenende firma’s.

Bruno Rosseels | Senior Business Development

Bruno begon zijn carrière in de financiële wereld en evolueerde geleidelijk aan naar de werving van tijdelijk personeel. Na 8 jaar is hij van de pure HR naar de HR-Tech-wereld verhuisd, bij Randstad SourceRirght was Bruno verantwoordelijk voor de VMS-implementaties. Sinds 2016 deelt hij bij Connecting-Expertise zijn kennis als Senior Business Developer.

Taglayer

Het succes van Netflix is onder andere te danken aan de persoonlijke ervaring die ze aanbieden aan hun klanten. In deze sessie gaan we je laten zien hoe je personalisatie via verschillende channels (website, email, WhatsApp, Facebook retargeting, chrome notifications) optimaal kan inzetten voor je recruitment organisatie. Aan het einde van de demo ben je er helemaal klaar voor om zelf je website te gaan personaliseren.

Willem Drijver | Founder & CEO

I’m passionate about helping others to succeed with the use of technology. I founded my first company at the age of 16 and started Taglayer to give every visitor a personal experience.

Collabdo

Collabdo is de oplossing voor elk bedrijf dat haar medewerkers wil betrekken bij het verspreiden van bijvoorbeeld vacatures online. Met de Collabdo assistent zet je intuitief vacature-deel-campagnes op inclusief teksten en beeld. Medewerkers kunnen vervolgens vanuit hun email een vacature delen binnen hun netwerk. Zonder moeite en zonder op zoek te gaan naar de juiste tekst of beeld. Onze slimme meettechniek geeft je zelf toegang tot de data van jouw campagnes. 

Geert-Jan Dröge | Mede-oprichter

Geert-Jan is 14 jaar geleden begonnen in de recruitment branche en heeft o.a. ervaring aan de bureauzijde, RPO en corporate recruitment bij veelal grotere organisaties in zowel binnen- als buitenland. Deze ervaring, in combinatie met zijn HR-studie, heeft hem de waarde van een netwerk geleerd.

Programma onder voorbehoud van wijzigingen.