De 5 beste tools om rekruteerders te beoordelen

Als rekruteerder is het niet altijd even simpel om te weten hoever een rekruteringsproces precies staat. Hieronder hebben we vijf tools op een rijtje gezet waarmee rekruteerders feedback kunnen krijgen over het aanwervings- en selectieproces.

Starred

Starred is een Nederlandse feedbacksoftware, speciaal gemaakt voor opschaling en om betere beslissingen te kunnen nemen. Het doel is de  mening van klanten en medewerkers tot leven te brengen. Recruitment Tech TV sprak eerder met Mark Berendsen, Managing Director van de organisatie die grote ambities heeft.

Ratecard.io

Ratecard.io is een feedbacktool die organisaties helpt te verbeteren. Deze tool maakt het mogelijk om in elke fase van het rekruterings- en personeelsbezettingsproces feedback te ontvangen van kandidaten, leveranciers en klanten. Dankzij de real-time integratie in je processen, verzamelt deze tool feedback op automatische piloot.

Reflektive

Reflektive is een gebruiksvriendelijke feedbacktool met de mogelijkheid een plug-in aan Gmail te koppelen. Op die manier kunnen kandidaten rechtstreeks vanuit hun e-mail feedback sturen, zonder dat ze daarbij andere pagina’s en dergelijke hoeven te openen.

SumTotal

De 360 Degree Feedback-tool van SumTotal is een oplossing waarmee je voor elk aanwervingsproces gemakkelijk feedback kunt koppelen en inkijken. Je kan deze tool eveneens  in je feedbackdoelen plaatsen en via deze weg op overzichtelijke wijze de stand van zaken bekijken.

Google Surveys

Bovenstaande tools zijn allemaal gespecialiseerde platforms om feedback te ontvangen en bieden rekruteerders verregaande inzichten. Maar er bestaat ook een oplossing die het gewoon simpel houdt, namelijk Google Surveys.

Meer tools

Benieuwd naar meer tools die jouw rekrutering een boost zullen geven? Hieronder vind je een overzicht:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here