Pitches

Titel pitch
Omschrijving Pitch
Leverancier
Categorieën
Grip & Inzicht in een 360° Talent Journey
Als kantoor méér talent aantrekken en hen snel en duurzaam verbinden met jouw kantoor. Grip en inzicht is hierin cruciaal. Terugkijken is belangrijk, maar vooruitkijken en de juiste acties ondernemen, daarmee maak je het verschil. Stijn en Ine laten zien hoe in Byner alles rondom kandidaat en klant samenkomt in één omgeving. Met betrouwbare en actionable dashboards en analytics. Zodat je talent in elke fase van hun journey een indrukwekkende experience kunt bieden.
Byner
Data & dashboard
Recruitmentsystemen
Uitzendsoftware
Arbeidsmarktdata X Matchingtechnologie: de Virtual Sales Recruiter
We nemen je mee in de laatste ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en tonen hoe je dit inzicht inzet om je kandidaten in je ATS een matchende baan aan te bieden. We delen opvallende vacaturetrends en geven inzicht in uitdagingen en kansen in de huidige markt. We laten zien hoe arbeidsmarktdata en matching technologie je helpen om de beste match te maken. Ook vertellen we hoe skills het gat tussen vraag en aanbod kleiner kunnen maken.
Virtual Sales Recruiter
Data & dashboard
Matching & cv-parsing
Digitale arbeidsmarktcommunicatie: duidelijk & inclusief schrijven met AI
Worstel jij ook wel eens met… Of je de schrijfregels juist opvolgt? Of je (vacature)tekst de juiste doelgroep bereikt en dat de juiste persoon solliciteert? Is je tekst inclusief, op B1-niveau, en bevat het voldoende motiverende elementen om te solliciteren? Schrijf heldere en inclusieve (vacature)teksten met een smart AI writing software voor tekstoptimalisatie. Data-driven schrijven lastig? Zeker niet! Wij laten je zien hoe het eenvoudiger kan; kom langs bij onze stand!
Textmetrics
Data & dashboard
Recruitment marketing
Uitzendsoftware
Optimaliseer je wervingsstrategie met data over je doelgroep
Tijdens de pitch ligt Inge kort toe wat je allemaal kan met ons internationale dashboard Giant. In dit dashboard zijn enorm veel datapunten opgenomen die klanten helpen bij hun wervingsvraagstukken, van het verbeteren van vacatureteksten tot het inzetten van de juiste mediakanalen. Het dashboard is gebruiksvriendelijk en altijd up to date met de meest recente data voor al jouw doelgroepen. Door het dashboard Giant weet jij de juiste doelgroep te bereiken.
Intelligence Group
Data & dashboard
5-25% extra sollicitaties door een gepersonaliseerde candidate experience
Aan de hand van een korte demo laten we zien hoe je de candidate experience kan personaliseren en automatiseren over verschillende kanalen (website, email, WhatsApp, notifications, advertenties…). Hierna bekijken we een aantal voorbeelden en resultaten van onder andere RGF Staffing, Agilitas en ASAP Interim.
Taglayer
Uitzendsoftware
To chat or not to chat
WhatsApp is niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Vandaag de dag app je waarschijnlijk al met kandidaten. Joboti laat je tijdens Recruitment Tech Demo Day 5 recruitment toepassingen van WhatsApp zien die nieuw voor je zijn. We laten je zien hoe je in 2023 je recruitmentproces tot 3 keer sneller reactie krijgt van kandidaten en je recruitmentproces kan optimaliseren.
Joboti
Bots & voice
Process Automation
Recruitment marketing
De recruitment software waardoor kandidaten jou kiezen
Talent Finder is de recruitment software ontworpen voor recruiters, door de Profile Group recruiters. “De recruitment software waardoor kandidaten voor je kiezen” weerspiegelt onze unieke benadering van recruitmenttechnologie. Onze software stelt zowel de recruiter als de kandidaat centraal en zorgt zo voor een optimale recruitmentervaring voor beiden. Voor recruiters: een volledig geïntegreerde ‘recruitment marketing solution’, slimme automatiseringen en geavanceerde AI-matching, aangepaste workflows en samenwerkingstools Voor kandidaten: Eenvoudig solliciteren, de volledige controle over je persoonsgegevens.
TalentFinder
Multiposting
Recruitmentsystemen
Talentpooling
Dé programmatic jobmarketing tool
Breng jouw vacatures onder de aandacht van de doelgroep door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren op 25+ jobboards met de jobmarketing automation tool van Jobmatix. Volledig performance based, waarbij betaalt wordt op basis van cost per click of cost per applicant.
Jobmatix
Mediatooling
Multiposting
Recruitment marketing
Hou kandidaatprofielen up-to-date & haal meer uit je CVdatabase!
Actonomy’s slimme zoeksoftware geeft je sneller en beter kandidaten uit zowel je eigen CVdatabase als uit externe bronnen. Om betere matches te vinden, zal Actonomy ook continue je profielen updaten door te zoeken op nieuwe informatie op social media.
Actonomy
Matching & cv-parsing
Sourcing & search
Recruitment Tech Demo_Day

Oriënteer je donderdag 18 april 2024 op de tooling om jouw rekrutering en employer branding te boosten tijdens de 5e editie van Recruitment Tech Demo_Day. Met pitches, demo’s, de expo en inhoudelijke breakouts ben je in één dag up-todate.  Meer info + gratis aanmelden >>

Demo_Day nieuws