Programma Demo_Day Online

Hieronder vind je het programma van Demo_Day op 30 september 2021. 

Opening Demo_Day

Opening Demo_Day

Host Carol Geens

Pitch Talks - Ronde 1

Pitch Talks - Ronde 1

Bullhorn, Varbi & Joboti

Breakout sessies - Ronde 1

Breakout sessies - Ronde 1

20 minuten demo door leveranciers van rekruteringstechnologie

Wereldwijd vertrouwen recruitment organisaties al op automation technologie om handmatige taken en communicatie te automatiseren. Hiermee zorgen zij voor meer efficiëntie in de teams en realiseren zij een betere kandidaat en klant ervaring. Ons doel is om recruitment organisaties te helpen om meer te doen met minder met behulp van technologie.

Lees meer over deze breakout en over Bullhorn


In de breakout sessie van Varbi worden de workflow en een aantal functionaliteiten van het gebruiksvriendelijke ATS getoond. Daarbij leggen we de focus op werven in meerdere talen, digitoegankelijkheid en de geheel nieuw toegevoegde digitale referentiecheck.

Lees meer over deze breakout en over Varbi

Tijdens deze break out leer je hoe je WhatsApp nog effectiever kunt inzetten in je recruitment proces. De volgende toepassingen komen aan bod:

 • Solliciteren via WhatsApp
 • Job alerts versturen via WhatsApp
 • Beschikbaarheid uitvragen via WhatsApp
 • AVG verlengen via WhatsApp
 • Interviews plannen via WhatsApp

Verder nemen we je mee hoe je in een aantal simpele stappen kunt starten met WhatsApp en laten we je de resultaten van onze klanten zien.

Lees meer over deze breakout en over Joboti & CM.com
Pitch Talks - Ronde 2

Pitch Talks - Ronde 2

Cammio, Social Seeder & Virtual Sales Recruiter

Breakout sessies - Ronde 2

Breakout sessies - Ronde 2

20 minuten demo door leveranciers van rekruteringstechnologie

Deze sessie biedt een uniek kijkje achter de schermen van HR Rail. Als werkgever van alle medewerkers van de Belgische spoorwegen is HR Rail voortdurend op zoek naar talent met uiteenlopende profilen. Christof Dunon is onder andere verantwoordelijk voor de implementatie van video interviews in het rekruteringsproces. Vraag hem in deze interactive sessie alles over zijn learnings, tips & tricks.

Lees meer over deze breakout en over Cammio

Op basis van 7 jaar ervaring met meer dan 250 organisaties deelt Patrick De Pauw, CEO van Social Seeder – een HR Tech scale-up-, zijn ervaring rond de impact van een employee engagement/employee advocacy programma. Pitfalls, tips en tricks. Maar ook met enkele use cases die inzicht geven van het enorm potentieel van proactieve, geëngageerde medewerkers.

Lees meer over deze breakout en over Social Seeder

We tonen hoe recruiters tot 20 minuten tijdswinst boeken en tot 30% meer omzet genereren. Dit dankzij de unieke koppeling tussen de arbeidsmarktdata van Jobdigger en de next generation matching van theMatchBox. We demonstreren u de geïntegreerde oplossing binnen het ATS van Carerix. Deze is ook beschikbaar in elk ATS zoals Bullhorn, Mysolution en RecruitNow.

Lees meer over deze breakout en over Virtual Sales Recruiter
Pitch Talks - Ronde 3

Pitch Talks - Ronde 3

Textmetrics, Carerix & The Selection Lab

Breakout sessies - Ronde 3

Breakout sessies - Ronde 3

20 minuten demo door leveranciers van rekruteringstechnologie

Tijdens het leesproces zijn er verschillende fases waarin mensen zich uitgesloten kunnen voelen. Na deze breakout sessie weet jij:

 • Wat het leesproces is, en hoe je hierop kan inspelen als recruiter
 • Hoe je uiteindelijk het uitsluiten van mensen minimaliseert, en kwalitatief goede vacatureteksten schrijft
 • Dat data en een taalanalyse platform als Textmetrics jou als recruiter kan ondersteunen
Lees meer over deze breakout en over Textmetrics

Een goed ATS of recruitmentsysteem is een waardevol middel voor je organisatie en maakt het werk van een recruiter een stuk sneller en effectiever. Aan de hand van actuele thema’s, zoals het sourcen van kandidaten, het automatiseren van werkzaamheden en het integreren met de beste oplossingen voor recruitment in de markt, demonstreert Pieter graag hoe je hiermee aan de slag kunt in Carerix.

Lees meer over deze breakout en over Carerix

In deze demo gaan we dieper in op het assessment product van The Selection Lab.
Zo laten we o.a. zien:

 • Hoe een kandidaat gemakkelijk wordt uitgenodigd
 • Hoe het assessment rapport er uit ziet en wat er allemaal gemeten wordt
 • Hoe je de uitkomsten van een kandidaat afzet tegen een functieprofiel
 • Hoe de interview vragen generator de beste interview vragen genereert
 • Hoe het systeem de quality-of-hire bijhoudt en hoe dit het systeem steeds slimmer
  maakt.

Tot slot gaan we in op hoe deze software bijdraagt aan de diversiteit, helpt bij de automatisering en uiteraard de pricing.

Lees meer over deze breakout en over The Selection Lab
Pitch Talks - Ronde 4

Pitch Talks - Ronde 4

Actonomy, Intelligence Group & TechWolf

Breakout sessies - Ronde 4

Breakout sessies - Ronde 4

20 minuten demo door leveranciers van rekruteringstechnologie

Stel, je wil matchen op basis van skills maar noch je kandidaten noch je jobs hebben voldoende skills in het profiel. Tijdens de sessie worden enkele cases toegelicht van hoe data kwaliteit kan gemeten worden en wat kan ondernomen worden om dank zij AI de kwaliteit te verhogen en ervoor te zorgen dat er toch goede matches kunnen gevonden worden. Tijdens de sessie zal je zien hoe je niet alleen veel tijd kan besparen door echte automatisatie van het zoek en match process, maar zal je ook oog krijgen voor kwaliteit van je data om tot nog betere resultaten te komen.

Lees meer over deze breakout en over Actonomy

“Data zijn pas echt leuk als je er ook iets mee kunt!” Er zijn veel data beschikbaar over de arbeidsmarkt maar wat kun je er nu precies mee? In deze breakout zal Intelligence Group als arbeidsmarktdataleverancier meer inzicht geven in hoe externe arbeidsmarktdata kan worden omgezet in waardevolle informatie en concrete handvatten.

Lees meer over deze breakout en over Intelligence Group

USG People zag de uitdaging om de traditionele manier van werken in vraag te stellen en op zoek te gaan naar een betere manier.
TechWolf biedt de recruiters van USG People een nieuwe manier om kandidaten en vacatures te koppelen met behulp van Artificiële Intelligentie. Omdat de AI over zeer veel data beschikt en zelf verbanden kan leggen, gaat het systeem verder dan traditionele software.

Lees meer over deze breakout en over TechWolf
Recap & closing

Recap & closing

Host Carol Geens

Netwerken

Netwerken

Neem deel aan speeddate-gesprekken van drie minuten met andere aanwezigen en leveranciers van rekruteringstechnologie of neem deel aan een discussie aan een van de tafels

Einde Demo_Day

Einde Demo_Day

Programma onder voorbehoud van wijzigingen.