Programma Demo_Day Online

Hieronder vind je het programma van Demo_Day op 30 september 2021. 

Opening Demo_Day

Opening Demo_Day

Host Carol Geens

Pitch Talks - Ronde 1

Pitch Talks - Ronde 1

Bullhorn, Varbi & Joboti

Breakout sessies - Ronde 1

Breakout sessies - Ronde 1

20 minuten demo door leveranciers van rekruteringstechnologie

Wereldwijd vertrouwen recruitment organisaties al op automation technologie om handmatige taken en communicatie te automatiseren. Hiermee zorgen zij voor meer efficiëntie in de teams en realiseren zij een betere kandidaat en klant ervaring. Ons doel is om recruitment organisaties te helpen om meer te doen met minder met behulp van technologie.

Lees meer over deze breakout en over Bullhorn

In de breakout sessie worden de workflow en een aantal functionaliteiten van de Varbi ATS getoond. Daarbij leggen we de focus op werven in meerdere talen, digitoegankelijkheid en de AVG (algemene verordening gegevensbescherming).

Lees meer over deze breakout en over Varbi

Tijdens deze break out leer je hoe je WhatsApp nog effectiever kunt inzetten in je recruitment proces. De volgende toepassingen komen aan bod:

  • Solliciteren via WhatsApp
  • Job alerts versturen via WhatsApp
  • Beschikbaarheid uitvragen via WhatsApp
  • AVG verlengen via WhatsApp
  • Interviews plannen via WhatsApp

Verder nemen we je mee hoe je in een aantal simpele stappen kunt starten met WhatsApp en laten we je de resultaten van onze klanten zien.

Lees meer over deze breakout en over Joboti & CM.com
Pitch Talks - Ronde 2

Pitch Talks - Ronde 2

Virtual Sales Recruiter, Social Seeder & Cammio

Breakout sessies - Ronde 2

Breakout sessies - Ronde 2

20 minuten demo door leveranciers van rekruteringstechnologie

Tijdens de live demo van de Virtual Sales Recruiter, ziet u hoe recruiters tot 20 minuten tijdswinst boeken en tot 30% meer omzet genereren. Dit dankzij de unieke koppeling tussen de arbeidsmarktdata van Jobdigger en de next generation matching van theMatchBox. We tonen u de geïntegreerde oplossing binnen het ATS van Carerix. De Virtual Sales Recruiter is in vrijwel elk ander ATS of CRM beschikbaar.

Lees meer over deze breakout en over Virtual Sales Recruiter

Een goed ATS of recruitmentsysteem is een waardevol middel voor je organisatie en maakt het werk van een recruiter een stuk sneller en effectiever. Aan de hand van actuele thema’s, zoals het sourcen van kandidaten, het automatiseren van werkzaamheden en het integreren met de beste oplossingen voor recruitment in de markt, demonstreert Pieter graag hoe je hiermee aan de slag kunt in Carerix.

Lees meer over deze breakout en over Carerix

“Data zijn pas echt leuk als je er ook iets mee kunt!” Er zijn veel data beschikbaar over de arbeidsmarkt maar wat kun je er nu precies mee? In deze breakout zal Intelligence Group als arbeidsmarktdataleverancier meer inzicht geven in hoe externe arbeidsmarktdata kan worden omgezet in waardevolle informatie en concrete handvatten.

Lees meer over deze breakout en over Intelligence Group
Pitch Talks - Ronde 3

Pitch Talks - Ronde 3

Textmetrics, Carerix & Intelligence Group

Breakout sessies - Ronde 3

Breakout sessies - Ronde 3

20 minuten demo door leveranciers van rekruteringstechnologie

Tijdens het leesproces zijn er verschillende fases waarin mensen zich uitgesloten kunnen voelen. Na deze breakout sessie weet jij:

  • Wat het leesproces is, en hoe je hierop kan inspelen als recruiter
  • Hoe je uiteindelijk het uitsluiten van mensen minimaliseert, en kwalitatief goede vacatureteksten schrijft
  • Dat data en een taalanalyse platform als Textmetrics jou als recruiter kan ondersteunen
Lees meer over deze breakout en over Textmetrics

Op basis van 7 jaar ervaring met meer dan 250 organisaties deelt Patrick De Pauw, CEO van Social Seeder – een HR Tech scale-up-, zijn ervaring rond de impact van een employee engagement/employee advocacy programma. Pitfalls, tips en tricks. Maar ook met enkele use cases die inzicht geven van het enorm potentieel van proactieve, geëngageerde medewerkers.

Lees meer over deze breakout en over Varbi

In het afgelopen jaar hebben online kennismakingen de recruitmentwereld volledig veroverd. Sollicitatiegesprekken vinden online plaats en steeds vaker worden vacatures via video onder de aandacht gebracht. Maar hoe zorg je er nu voor dat dit op de meest efficiënte manier gebeurt, terwijl het gehele proces wel persoonlijk, leuk en eerlijk blijft?

In deze sessie inspireert Rogier Happel jou om verder te kijken dan alleen live video interviews en de kracht van dit medium gedurende de gehele candidate journey te benutten.

Lees meer over deze breakout en over Cammio
Pitch Talks - Ronde 4

Pitch Talks - Ronde 4

Breakout sessies - Ronde 4

Breakout sessies - Ronde 4

20 minuten demo door leveranciers van rekruteringstechnologie

Recap & closing

Recap & closing

Host Carol Geens

Netwerken

Netwerken

Neem deel aan speeddate-gesprekken van drie minuten met andere aanwezigen en leveranciers van rekruteringstechnologie of neem deel aan een discussie aan een van de tafels

Einde Demo_Day

Einde Demo_Day

Programma onder voorbehoud van wijzigingen.