Programma Demo_Day Online

Hieronder vind je het programma van Demo_Day Online op 15 okotber 2020. De komende weken wordt deze verder aangevuld. Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de e-mail update. Optioneel kun je dan ook Demo_Day Alerts ontvangen, waarbij je direct een mail krijgt zodra er nieuws is. Alle tijden zijn onder voorbehoud.

Plenaire opening

13.00 uur | Plenaire opening door dagvoorzitter

Pitch interviews

13.06 uur | Pitch Interviews, ronde 1

Meer mensen vinden banen op Indeed dan waar dan ook. Indeed is de nummer 1-vacaturesite ter wereld en helpt werkzoekenden in meer dan zestig landen en in 28 talen bij het vinden van miljoenen vacatures via de (mobiele) website of de Indeed-app. Maandelijks bezoeken meer dan 250 miljoen mensen Indeed voor het zoeken naar vacatures, het plaatsen van hun cv en het onderzoeken van bedrijven (bronnen: SilkRoad & iCIMS).

Sarah Cauwenbergh | Recruitment Evangelist

Als Recruitment Evangelist in het Indeed Employer Insights team, combineert Sara Cauwenbergh de data van het Indeed platform met trendanalyses per industrie. Met deze inzichten kan zij het verhaal van Indeed vertellen en de meerwaarde en oplossingen die Indeed voor werkgevers brengt, tot leven laten komen. Kortom, Sara helpt werkgevers met het beter begrijpen van online search en het optimaliseren van hun recruitmentbeleid en -processen.

Minggo is een digitale recruitment assistent die je recruiters een boost geeft! Ontdek hoe Minggo recruiters 24/7 ondersteunt bij hun taken en aan de slag gaat met je technologie. Met Minggo automatiseer je heel het recruitmentproces, van automatisch matchen tot contacteren tot digitaal een gesprek inplannen.

Jaron Schaillée | Digital Sales

Jaron is de digital wizard van Minggo. Hij legt HR-professionals en recruitmentmanagers de geheimen van Minggo uit via video’s, webinars, online demo’s, social media,.. zolang het maar digitaal is.

Carerix is al meer dan 15 jaar een toonaangevende leverancier van recruitment oplossingen die (corporate) recruiters en intermediairs faciliteren om te komen tot de beste match. Samen met professionele partners levert Carerix geïntegreerde state-of-the-art oplossingen waarmee klanten zich kunnen onderscheiden in de markt. Carerix is daarmee de kern van je recruitment- en detacheringsactiviteiten, met slimme out-of-the-box integraties, waardoor je als recruiter of hiring manager steeds innovatieve oplossingen kunt toevoegen. De markt, kanalen en werving & selectie-instrumenten veranderen namelijk snel en daar kan jij, met een ATS als Carerix, actief op inspelen.

Luc Beijer | Accountmanager

Luc Beijer is sinds begin 2019 accountmanager bij Carerix. Door zijn passie voor software en recruitment en ervaring als consultant bij Aethon, is hij goed op de hoogte van wat er speelt binnen de recruitmentbranche en welke technische ontwikkelingen recruitmentorganisaties verder helpen. Luc is een echte adviseur en wordt enthousiast wanneer hij organisaties verder kan helpen met betrekking tot de juiste recruitment (software) tools.

Actonomy is de pionier op vlak van meertalige semantische zoek en matching software. Met als doel om ‘high performance’ matching en maximale flexibiliteit te combineren, maakt Actonomy gebruik van een unieke combinatie van verschillende technologieën zoals AI, deep learning, language understanding en ontologieën.

Actonomy’s aanbod bestaat enerzijds uit semantische zoek en matching oplossingen en anderzijds in cloud gebaseerde oplossingen rond data analytics, text extractie en analyse oplossingen en meertalige ontologieën/taxonomieën.

Filip De Geijter | CEO

Filip De Geijter is CEO van Actonomy en behoort als dusdanig tot de pioneers rond het inzetten/gebruik van HRTech. Optimalisatie en digitaliseren van het recruteringsprocess is sinds jaren een belangrijk aandachtspunt voor Filip. Het is dan ook vanuit dat perspectief dat hij het bedrijf gestuurd heeft in de richting van een innovatieve onderneming op het vlak van het inzetten van technologie met als bedoeling het werk van recruiters te vereenvoudigen.

Tech Talk HRlinkIT

13.30 uur | Keypartner Demo_Day Online België

Pitch interviews

13.42 uur | Pitch Interviews, ronde 2

Varbi is in 2007 opgericht in Zweden en is uitgegroeid tot een van de grootste leveranciers van recruitment software in Scandinavië. Momenteel zijn we flink aan het groeien op de internationale markt en daarbij in het bijzonder in Nederland.

Nick van der Meer | Account Manager Nederland

Binnen Varbi werk ik als contactpersoon voor de Nederlandse markt. Drie jaar geleden vertrok ik van Rotterdam naar Zweden, waar ik dagelijks geniet van de rust, ruimte en prachtige natuur. Een droom voor mij die uitkwam. Ik miste alleen de schakel met Nederland en deze heb ik bij Varbi gevonden. Mijn achtergrond in HR & Recruitment Tech sloot daar ook goed bij aan. Dagelijks sta ik in contact met professionals binnen de branche en dat is erg leuk en leerzaam!

Cammio is een bekroond, online video recruitment platform met video interviews, video vacatures en video assessments. Recruitment met video is effectiever en aantrekkelijker voor zowel kandidaat, recruiter als hiring manager. Cammio helpt organisaties hun recruitmentprocessen te verbeteren met persoonlijkheid en biedt tegelijkertijd de beste candidate experience en employer branding tools. Vind en bind talent beter en sneller dan ooit tevoren. Interview en vergelijk kandidaten over de hele wereld eenvoudig via je browser met behulp van Cammio.

Rogier Happel | Business Development & Alliances

Rogier Happel is Business Development & Alliances Manager bij Cammio video recruitment experts, dat al meer dan 7 jaar innovatieve video recruitment oplossingen ontwikkelt. Het softwarebedrijf is recent onderdeel geworden van de StepStone Group. Met teams in Düsseldorf en den Haag telt Cammio organisaties als bijvoorbeeld PON, Adecco en de NS tot zijn klantenkring en wordt door sollicitanten vanuit de hele wereld gebruikt.

Intelligence Group is een Internationaal Data & Techbedrijf op het gebied van arbeidsmarkt- en recruitmentdata. Intelligence Group richt zich op het verzamelen, opslaan en verrijken van arbeidsmarktgerelateerde data ten behoeve van de verbetering van de werving van personeel (of werknemers) door werkgevers en de employability/arbeidsmarktkansen van werknemers. Deze data wordt in een grote diversiteit beschikbaar gesteld aan opdrachtgevers, zoals via rapporten, dashboards en API’s. Onze visie is om vraag en aanbod op de arbeidsmarkt dichter bij elkaar te brengen door data te vertalen en praktisch toegankelijk te maken voor werkgevers en werknemers.

Inge Vuik | Business Development Manager

Inge is werkzaam bij Intelligence Group als Business Development Manager en adviseert werkgevers over wervingsvraagstukken. Met behulp van uiteenlopende analyses en tools kan Intelligence Group werkgevers helpen bij recruitment- en locatievraagstukken voor alle doelgroepen op de arbeidsmarkt. In overleg met de klant bepaalt Inge de juiste analyse-aanpak en adviseert vervolgens de klanten hoe deze resultaten in de praktijk van de klant tot concrete acties en resultaten kunnen leiden.

theMatchBox is “the new kid on the block” in het automatiseren van je werving en selectieprocessen. Met behulp van slimme technologie en unieke kwaliteitsmonitoring slagen onze klanten zoals Jellow, Helloflex en Absolutejobs erin om met de hoogste precisie en transparantie vacatures en kandidaten automatisch te matchen. Als nieuwe speler differentiëren wij ons met meetbare kwaliteit, flexibiliteit én transparantie. Geen black-box, maar een oplossing waarmee u full control hebt en waarbij wij de kwaliteit bewaken om job alerts, onboarding processen, website search, matching binnen je ATS, automatic sourcing op te zetten. Aarzel niet om je in te schrijven voor onze demo spot.

Jan Govaerts | Managing partner

Als serieel start-up ondernemer is Jan Govaerts gepassioneerd van het creëren van meerwaarde van B2B software zoals die van theMatchBox. Coole technologie omzetten in tastbare meerwaarde zoals tijdswinst, hogere omzet en lagere kosten is wat hem drijft. Als partner bij theMatchBox is hij erin geslaagd om de uitmuntende expertise en robuuste technologie te vertalen 360Match, een oplossing met een ROI voor alle werving- en selectie professionals.

Speeddates

14.10 uur | 3 rondes

Breakout sessies

Ronde 1: 14.25 uur | 14.40 uur
Ronde 2: 14.40 uur | 14.55 uur

Pitch interviews

15.00 uur | Pitch Interviews, ronde 3

OnRecruit unlocks the potential of your recruitment data.
Data within recruitment is fragmented with 3rd party marketing data, ATS data, website data, email marketing, sourcing efforts, social media efforts, to name but a few.  Data from these channels can be difficult to combine and as a result, companies are not able to extract value from this recruitment data and efforts.
OnRecruit helps to bring your recruitment data together and gain value out of this data, helping you fill more jobs faster.

Dirk Meeuws | COO & CTO

Dirk Meeuws is bij OnRecruit verantwoordelijk voor het platform en de levering daarvan naar haar klanten. Dirk komt over de vloer en denkt strategisch mee met bij zowel directe werkgevers als recruitmentbureau’s. Zo helpt Dirk ze aan de hand van data beter te worden in hun (online) recruitment. Dirk heeft een achtergrond in Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek, waarmee hij als COO & CTO zijn technische achtergrond gebruikt voor de commerciële en strategische uitwerking van initiatieven en diensten

Better matching = Better hiring! Pre hire qualification based on Culture Fit helps you to engage, assess and qualify the best talent in the candidate journey. Over 400 BE-companies use CompanyMatch.

Bjorn Veenstra | Zaakvoerder

Bjorn Veenstra is de zaakvoerder van CompanyMatch en verantwoordelijk voor de 400 organisaties die in België CompanyMatch gebruiken. Van Argenta tot Telenet. Bjorn is expert op het gebied van pre-hire activatie en kwalificatie van talent op basis van de juiste match met uw bedrijfscultuur. De beste kandidaat wordt geselecteerd op de combinatie van twee ingrediënten: Job Fit en Company Fit.

Jobdigger maakt de arbeidsmarkt inzichtelijk d.m.v. innovatieve AI-oplossingen. Onze data ondersteunt organisaties bij hun leadgeneratie, wervingsactiviteiten en mobiliteitstrajecten. Nu ook in België

Loek van Soest | Salesconsultant

Loek van Soest is sales consultant bij Jobdigger. Hij wordt door onze klanten gewaardeerd, omdat hij hen op een begrijpelijke manier helpt met het slim inzetten van arbeidsmarktdata. Hiermee draagt hij bij aan de leadgeneratie en het optimaal inrichten van het recruitmentproces van onze klanten. Loek neemt je mee in de wereld van arbeidsmarktdata en laat je zien waarom het inzetten van actuele data door intermediairs zoveel toegevoegde waarde heeft, wie het kan gebruiken en welke kansen het bied.

Collabdo is de oplossing voor elk bedrijf dat haar medewerkers wil betrekken bij het verspreiden van bijvoorbeeld vacatures online. Met de Collabdo assistent zet je intuitief vacature-deel-campagnes op inclusief teksten en beeld. Medewerkers kunnen vervolgens vanuit hun email een vacature delen binnen hun netwerk. Zonder moeite en zonder op zoek te gaan naar de juiste tekst of beeld. Onze slimme meettechniek geeft je zelf toegang tot de data van jouw campagnes. 

Geert-Jan Dröge | Mede-oprichter

Geert-Jan is 14 jaar geleden begonnen in de recruitment branche en heeft o.a. ervaring aan de bureauzijde, RPO en corporate recruitment bij veelal grotere organisaties in zowel binnen- als buitenland. Deze ervaring, in combinatie met zijn HR-studie, heeft hem de waarde van een netwerk geleerd.

Tech Talk

15.24 uur | Meer informatie volgt..

Pitch interviews

15.36 uur | Pitch Interviews, ronde 4

skeeled is een voorspellende Talent Acquisition Software die bedrijven helpt de juiste kandidaten aan te trekken en te werven door middel van AI en automatisering.

Meer informatie over de spreker volgt..

OTYS Go! is cloud-based recruitment software dat naadloos ingericht wordt op jouw recruitmentproces. De alles-in-één modulaire oplossing voor zowel de voorzijde als de achterzijde van het proces.

Meer informatie over de spreker volgt..

Speeddates

16.05 uur | 3 rondes

Breakout sessies

Ronde 3: 16.25 uur | 16.40 uur
Ronde 4: 16.40 uur | 16.55 uur

Afsluiting

Programma onder voorbehoud van wijzigingen.