Programma Demo_Day

Bekijk het programma van Demo_Day op 2 juni 2022.

10:00
Inloop
10:00
10:30
Opening
Host Carol Geens opent de derde editie van Demo_Day België.
10:30
10:40
Zo werkt een recruiter efficiënter met een ATS
In onze pitch laten wij je zien hoe een recruiter op een gemiddelde dag werkt met het Bullhorn ATS. Recruitment processen worden ondersteund door automation en nemen handmatige taken weg, kandidaten krijgen de beste ervaring door snelle en accurate opvolging en recruiters werken sneller en efficiënter zodat zij tijd overhouden voor datgene wat belangrijk is: het bouwen aan relaties met klanten en kandidaten.
Spreker: Floris van der Hoeven, Bullhorn
10:40
10:50
Solliciteren 2.0
Vandaag de dag hebben we te maken met een gigantische krapte op de arbeidsmarkt, de groeiende economie en vergrijzing spelen hierbij een belangrijke rol. Wij gaan tijdens de pitch met onze WhatsApp integratie laten zien hoe deze tool kan helpen. We introduceren ook iets nieuws, maar dat laten we je graag zien in de pitch.
Spreker: Thomas van Schaik, OTYS
10:50
11:00
Recruitment, Automatic Matching en (WhatsApp-) Automations in arbeidsbemiddeling
Hoe vind je altijd tijdig het juiste talent en benut je de eigen database optimaal? Ine Moens laat zien hoe je in minder tijd méér resultaat bereikt met Recruitment Marketing, Automatic Matching en slimme Automations in de gehele candidate journey. En hoe het écht werkt in de praktijk.
Spreker: Ine Moens, Byner
11:00
11:10
DEIB – onze Smart Writing Assistant helpt!
Veel bedrijven focussen zich op D&I doelstellingen, maar waarom zijn deze zo belangrijk? Wat is ‘DEIB’, oftewel Diversity, Equity, Inclusion & Belonging, precies en hoe pas je het toe? Tijdens onze pitch laten we zien hoe je met het Textmetrics platform kan zorgen voor geoptimaliseerde vacatureteksten. Schrijf inclusieve vacatureteksten, spreek groepen diverse kandidaten aan en behaal je D&I doelstellingen voor 2022. Break the bias met onze Smart Writing Assistant.
Spreker: Marcel Leeman, Textmetrics
11:10
11:25
Break - Beursvloer
Bezoek de leveranciers van rekruteringstechnologie bij hun demo spot op de beursvloer. Laat je inspireren, stel je vragen en bekijk demo's.
11:25
12:05
Datadriven leadgeneratie, sourcing en matching 3.0
Adelbert Smal en Jan Govaerts vertellen tijdens deze sessie over de Virtual Sales Recruiter: creëer meer tijd voor de juiste kandidaten en klanten door slim gebruik van real time arbeidsmarktdata & matchingtechnologie. Ze laten zien hoe recruiters 20 minuten tijdswinst en 30% meer omzet kunnen realiseren. Dankzij de koppeling van arbeidsmarktdata van Jobdigger en de perfecte matching van theMatchBox. Deze end 2 end oplossing is vandaag geïntegreerd in ATS’en zoals Carerix, Bullhorn en Mysolution.
Sprekers: Jan Govaerts & Adelbert Smal, Virtual Sales Recruiter
12:05
12:15
Houd grip op jouw recruitmentproces!
Tijdens deze pitch laten we je zien hoe een totale recruitmentflow eruit ziet in Carerix. Hoe houd je bijvoorbeeld optimaal contact met je kandidaten? Carerix biedt je alle tools die nodig zijn om tot de beste match te komen. Deze tools helpen je om de GDPR regelgeving te bewaken maar ook om plaatsingen te exporteren naar jouw eigen backoffice systeem. Vanuit onze ervaring in de Belgische markt hebben wij diverse koppelingen met bekende backoffice systemen.
Sprekers: Pieter Kemper en Misja van der Velden, Carerix
12:15
Jaron Schaillée
12:25
Eenvoudig de candidate experience digitaliseren
Wat als je kandidaten digitaal hun interview kunnen inplannen, snel ontbrekende informatie kunnen doorgeven en meer inzicht hebben in de status van hun sollicitatie? In onze pitch tonen we hoe je met Minggo heel eenvoudig de candidate & client experience digitaliseert en zo tijd bespaart voor je kandidaat, klant en recruiter.
Spreker: Jaron Schaillée, Minggo
12:25
12:35
De top5 toepassingen van WhatsApp voor Recruiters
Kandidaten lezen geen mail meer en nemen steeds minder vaak de telefoon snel op. Via WhatsApp geven ze wel snel een reactie. Tijdens de presentatie laten we de top 5 toepassingen van WhatsApp zien zodat je nog veel sneller kunt communiceren met kandidaten en direct vanuit je ATS kunt WhatsAppen.
Spreker: Luuk van Neerven, Joboti
12:35
12:45
Skills based sourcen en lead generatie!
Slim en snel zoeken naar kandidaten is key in de huidige krappe arbeidsmarkt. Op basis van skills, zal Actonomy het sourcing process niet alleen versnellen maar ook optimaliseren. In combinatie met lead generatie wordt er op elk moment niet alleen een geschikte kandidaat gevonden maar wordt er voor een kandidaat op elk moment ook een beschikbare vacature gevonden.
Spreker: Frederic Steyaert, Actonomy
12:45
13:00
Lunch - Beursvloer
Geniet van een heerlijke lunch en bezoek de leveranciers van rekruteringstechnologie bij hun demo spot op de beursvloer. Laat je inspireren, stel je vragen en bekijk demo's.
13:00
14:05
Giant: hét arbeidsmarktdashboard om uw wervingsstrategie te optimaliseren
Werf slim en effectief met inzicht in uw doelgroep(en). Met het arbeidsmarktdashboard Giant kunt u wervingsstrategieën optimaliseren, uw Employer Branding aanscherpen of de optimale Candidate Experience creëren. U krijgt namelijk diepgaand inzicht in uw doelgroepen m.b.t. hun motivatie voor een baankeuze of werkgever, hun verwachtingen van het sollicitatieproces, maar bijvoorbeeld ook mediagebruik, oriëntatiegedrag, sourcingsdruk, gender en mobiliteit. Deze doelgroepinformatie is beschikbaar over 28 Europese landen plus de Verenigde Staten.
Spreker: Marleen Kramer, Intelligence Group
14:05
14:15
Met één klik vacatures doorplaatsen
U wilt:
- uw vacatures geplaatst op de beste job boards
- met alle criteria, maar zonder extra invoer
- in de juiste opmaak en de juiste taal
Dat kan! Met één klik en rechtstreeks vanuit uw ATS met Recruitment Technologies. U krijgt dit te zien vanuit verschillende ATS systemen.
Spreker: Willem-Paul Stuurman, Recruitment Technologies
14:15
Sander Lesage
14:25
Voorspelt het verleden altijd de toekomst?
Vaak worden Cv's, die beheerd worden in een ATS systeem, gebruikt als bron van informatie om nieuwe vacatures te matchen, en voor te stellen aan gekende kandidaten. Vermits het CV vaak historische informatie bevat, en matching engines niet valideren waar de toekomstige interesse ligt, zijn de voorgestelde vacatures in 64% van de gevallen niet relevant voor de kandidaat. Met Sherpass lossen we dit probleem op en zetten we de toekomstige interesses van de kandidaat centraal.
Spreker: Sander Lesage, Sherpass
14:25
14:35
Stel automatisch de juiste vragen aan elke kandidaat
Litto wéét exact welke data we nodig hebben van welke kandidaat. Door Litto te gebruiken als alternatief voor je online applicatie flow of data input in je ATS, kan je veel sneller en veel gerichter te weten komen welk vlees je in de kuip hebt. Op die manier worden recruiters een pak efficiënter en kandidaten gelukkiger met de vlotte ervaring die ze bij jou hebben. Minder administratie en up-to-date data, het kan!
Spreker: Steven Baeyens, Litto
14:35
Pieter Van Hemele (Talentus): 'We gebruiken zo goed als elke recruitmenttool die op de markt te vinden is'
14:45
Tech Talk: Hoe Talentus succesvol tech inzet
In deze tech talk interviewt host Carol Geens Pieter van Hemele, CEO van Talentus, over wie zij zijn, hoe belangrijk rekruteringstooling is voor Talentus, automatiseringen, schaarste op de arbeidsmarkt en uiteraard worden er tips gedeeld waar Pieter in de loop van de jaren achter gekomen is.

Meer over Talentus
In 2017 heeft Talentus haar hele proces van A tot Z herbekeken en onderzocht wat er beter kon. Ze zijn overgestapt naar een aparte front en back office en gebruiken nu zo goed als elke recruitmenttool die op de markt te vinden is.

Ze hebben als standpunt dat ze elke beschikbare recruitmenttool die er bestaat willen bekijken en testen met als killer question: ‘Wat brengt deze tool specifiek bij aan ons businessproces? Wat is de meerwaarde voor Talentus?’. Pieter geeft aan dat na implementatie van een specifieke tool er al snel 10 tickets lopen om toch wat aanpassingen door te voeren om de tool optimaal af te stemmen op hun manier van werken. Een goed partnership is hierbij belangrijk.
14:45
15:15
Netwerkborrel - Beursvloer
Geniet van verkoelend drankje, netwerk en en bezoek de leveranciers van rekruteringstechnologie bij hun demo spot op de beursvloer. Laat je inspireren, stel je vragen en bekijk demo's.
15:15
15:45
Einde Demo_Day 2022
15:45

*Programma onder voorbehoud van wijzigingen.

Welkom terug!

Log in op uw account hieronder

Jouw wachtwoord opvragen

Voer jouw gebruikersnaam of e-mailadres in om je wachtwoord opnieuw in te stellen

Recruitment Tech Demo_Day

Donderdag 2 juni in Mechelen

Meld je tot en met 26 mei nog gratis aan!

00
dagen
00
uren
00
minuten