Veelgestelde vragen

Op deze pagina vind je de veelgestelde vragen voor Demo_Day Belgie die op 15 oktober online plaatsvindt. Staat er een antwoord niet bij, maak den gebuik van de helpdesk als je bent ingelogd in het online platform (Transmision) of stuur een e-mail aan info@recruitmenttech.be

Wanneer en hoe laat is Demo_Day?

Demo_Day België vindt online plaats op donderdag 15 oktober van 13.00 tot 17.15 uur.

Waar kan ik mij aanmelden?

Om deel te nemen aan Demo_Day Online dien je je aan te melden. Aanmelden kan via deze link.

Zijn er kosten aan verbonden?

Deelname aan Demo_Day Online is gratis indien je tot de primaire doelgroep behoort van het event: werkzaam als recruiter bij corporate of agency. Jouw deelname wordt betaald door partners die jouw gegevens optin krijgen.

Wil je jouw gegevens niet delen, dan kun je kiezen voor betaalde deelname.

Informatie over deelnametarieven vind je hier.

Voor wie is dit event bedoeld?

Demo_Day België richt zich op recruiters, hr- en employer branding professionals werkzaam bij corporates of agencies in België.

Wie zit er achter Demo_Day?

Demo_Day is een evenement van Recruitment Tech Media. Een van oorsprong Nederlands bedrijf dat inzicht en overzicht biedt aan recruiters over hoe tooling hen kan helpen hun doelstellingen te behalen.

In februari 2020 is Recruitmentech.be gelanceerd waar je op de hoogte blijft van het laatste nieuws omtrent rekrutering en technologie. 

Demo_Day heeft in Nederland al 4 maal plaatsgevonden. Normaliter is Demo_Day een offline event maar door corona is het event online.

Hoe volg ik Demo_Day online?

Demo_Day is een online event dat je via jouw browser kunt volgen met een pc, laptop, tablet en zelfs smartphone. De ervaring met een smartphone is wel minder, daar je minder goed demo’s kunt bekijken.

Voorafgaand aan het event ontvang je, indien je je hebt aangemeld, een unieke link waarmee je als deelnemer het event kunt bezoeken. 

Welke browsers werken het beste?

De beste ervaring heb je met een Chrome browser of Firefox browser.

Internet Explorer wordt niet ondersteund!

Kan ik vragen stellen?

Je kunt vragen stellen via de Q&A (rechts van je scherm) bij zowel het plenaire programma (interview pitches) als de breakouts. De Q&A is zichtbaar voor andere deelnemers die jouw vraag/opmerkingn omhoog kunnen stemmen (upvote) als zij het ook interessant vinden.

Er wordt geprobeerd zoveel mogelijk vragen te beantwoorden, maar mocht dit niet lukken, dan worden de vragen achteraf persoonlijk beantwoord, tenzij je een vraag anoniem stelt.

Heb je vragen voor de organisatie, dan is er de helpdesk die je rechts bovenin kunt openen via de button. Je krijgt dan zo snel mogelijk persoonlijk bericht.

Kan ik ook iets terugkijken?

Alle aanmelders krijgen in de week van 19 oktober  toegang tot de replay zodat je onderdelen die je hebt gemist kunt terugkijken.

Breakouts in een ronde tafel format worden niet opgenomen in verband met de privacy van deelnemers.

De stream speelt niet af

Indien de stream niet automatisch afspeelt of stil staat, refresh dan jouw browser. Dit kan te maken hebben dat de wifi niet stabiel is. 

Hoe bereik ik de organisatie?

Heb je een vraag voor de organisatie, dan kun je terecht bij de helpdesk. Zowel vanuit de centrale plaza als de lichtgrijze button rechtsbovenin kun je jouw vragen stellen aan de helpdesk. De link opent in een nieuw venster.

Je kunt ook een e-mail sturen aan info@recruitmenttech.be

Moet ik camera en microfoon aandoen?

Jouw camera en microfoon heb je alleen nodig voor speeddates (chat carrousel) en als je een breakout volgt die in een ronde tafel vorm wordt gehouden.

Je kunt jouw camera en microfoon altijd aan of uit doen via de lichtgrijze button rechtsboven: Audio/video instellingen.

Wat is het programma?

Het programma kun je bekijken via de centrale plaza. Ook kun je bij handouts het event magazine downloaden met het programma erin.

Kan ik switchen tijdens breakouts?

Je kunt tijdens een breakout switchen door rechts boven te klikken op de grijze button: Wissel van sessie. Deze button is alleen te zien wanneer je in een specifieke breakout-sessie zit.

Welkom terug!

Log in op uw account hieronder

Jouw wachtwoord opvragen

Voer jouw gebruikersnaam of e-mailadres in om je wachtwoord opnieuw in te stellen