Actonomy

Actonomy is de pionier op vlak van meertalige semantische zoek en matching software. Met als doel om ‘high performance’ matching en maximale flexibiliteit te combineren, maakt Actonomy gebruik van een unieke combinatie van verschillende technologieën zoals AI, deep learning, language understanding en ontologieën.

Actonomy’s aanbod bestaat enerzijds uit semantische zoek en matching oplossingen en anderzijds in cloud gebaseerde oplossingen rond data analytics, text extractie en analyse oplossingen en meertalige ontologieën/taxonomieën.

Fases in het recruitmentproces:
Selectie en Werving
Technologiecategorieën:
Matching & cv-parsing en Sourcing & search

Pitch: Skills based sourcen en lead generatie!

Slim en snel zoeken naar kandidaten is key in de huidige krappe arbeidsmarkt. Op basis van skills, zal Actonomy het sourcing process niet alleen versnellen maar ook optimaliseren. In combinatie met lead generatie wordt er op elk moment niet alleen een geschikte kandidaat gevonden maar wordt er voor een kandidaat op elk moment ook een beschikbare vacature gevonden.

Spreker(s)

Frederic Steyaert, Sales Manager

Frederic is Sales Manager bij Actonomy en verantwoordelijk voor de verder uitbouw van zowel de directe klantenbasis als het indirecte kanaal bestaande uit partners zoals ATS en CRM leveranciers. Frederic heeft een track record in de commercialisatie van software en diensten in diverse sectoren waaronder e-learning toepassingen.

Volg ons op social

Site partners

Peiling