Home > Demo_Day > Partners > Actonomy

Actonomy

Actonomy is de pionier op vlak van meertalige semantische zoek en matching software. Met als doel om ‘high performance’ matching en maximale flexibiliteit te combineren, maakt Actonomy gebruik van een unieke combinatie van verschillende technologieën zoals AI, deep learning, language understanding en ontologieën.

Actonomy’s aanbod bestaat enerzijds uit semantische zoek en matching oplossingen en anderzijds in cloud gebaseerde oplossingen rond data analytics, text extractie en analyse oplossingen en meertalige ontologieën/taxonomieën.

Fases in rekruteringsproces:
Selectie en Werving
Categorieën:
Matching & cv-parsing en Sourcing & search

Bekijk de replay van Demo_Day

Breakout: Skills matching – strategisch voordeel?

Hoe kan digitale transformatie en HR automatisatie effectief kosten besparend werken en hoe kan je een strategisch voordeel halen voor je workforce? Automatische skills profiling van vacatures en kandidaten laat toe om de ’time to hire’ substantieel in te korten. Verhoogde ROI, betere en objectieve recrutering is het gevolg.

300x300 Frederic Steyaert
Frederic Steyaert, Sales Manager

Over Frederic Steyaert, Sales Manager

Frederic heeft een jarenlange ervaring in sales – en marktontwikkeling voor toepassingen binnen het domein van finance en HR diensten. Frederic is binnen Actonomy verantwoordelijk voor de verdere groei van de onderneming en het ontwikkelen van nieuwe markten.

Partners Demo_Day 2021

Volg ons op social

Site partners

Peiling

Welkom terug!

Log in op uw account hieronder

Jouw wachtwoord opvragen

Voer jouw gebruikersnaam of e-mailadres in om je wachtwoord opnieuw in te stellen