Home > Demo_Day > Partners > Bullhorn

Bullhorn

Bullhorn is wereldwijd marktleider in CRM- en operationele software voor de recruitmentbranche. De geavanceerde technologie voor datamanagement en klantinzicht helpt organisaties om kandidaten en klanten te vinden en te binden. Meer dan 10.000 klanten vertrouwen op het cloudgebaseerde platform van Bullhorn om sales te stimuleren, dienstverlening naar een hoger niveau te brengen en het recruitmentproces van a tot z te stroomlijnen

Fases in rekruteringsproces:
Management, Opstart en Werving
Categorieën:
Flexsystemen, Matching & cv-parsing en Recruitmentsystemen

Bekijk de replay van Demo_Day

Breakout: Automation in de hele recruitment cycle

Wereldwijd vertrouwen recruitment organisaties al op automation technologie om handmatige taken en communicatie te automatiseren. Hiermee zorgen zij voor meer efficiëntie in de teams en realiseren zij een betere kandidaat en klant ervaring. Ons doel is om recruitment organisaties te helpen om meer te doen met minder met behulp van technologie.

300x300 Floris van der Hoeven - Bullhorn
Floris van der Hoeven, Solution Consultant

Over Floris van der Hoeven, Solution Consultant

Floris is Solution Consultant bij Bullhorn met ruime ervaring in Recruitment, Sales en Marketing. Hij krijgt energie van het adviseren van organisaties bij het optimaliseren en automatiseren van processen. Met zijn pragmatische benadering en enthousiasme assisteert hij dagelijks organisaties in hun volgende stap in hun digitale transformatie.

Partners Demo_Day 2021

Volg ons op social

Site partners

Peiling

Welkom terug!

Log in op uw account hieronder

Jouw wachtwoord opvragen

Voer jouw gebruikersnaam of e-mailadres in om je wachtwoord opnieuw in te stellen