Bullhorn

Bullhorn is wereldwijd marktleider in CRM- en operationele software voor de recruitmentbranche. De geavanceerde technologie voor datamanagement en klantinzicht helpt organisaties om kandidaten en klanten te vinden en te binden. Meer dan 10.000 klanten vertrouwen op het cloudgebaseerde platform van Bullhorn om sales te stimuleren, dienstverlening naar een hoger niveau te brengen en het recruitmentproces van a tot z te stroomlijnen.

Fases in het recruitmentproces:
Management, Selectie en Werving
Technologiecategorieën:
Recruitmentsystemen en Uitzendsoftware

Te zien op onze demo spot

Maak kennis met het Bullhorn team uit de Benelux bij de stand! Stel al je kritische vragen rondom het efficiënter inrichten van je recruitment proces of bekijk een demo van één van onze recruitment oplossingen. En niet te vergeten: neem een stress-Bull mee voor thuis!

Pitch: Groeien in de zesde versnelling met Bullhorn

Bouw aan een talent community met Connected Recruiting. In deze pitch ontdek je hoe de Connected Recruiting strategie organisaties kan helpen om beter in contact te komen en blijven met talenten in iedere fase van de talent lifecycle. Door in te zetten op Connected Recruiting best practices, kun je voldoen aan de verwachtingen van talenten, bouwen aan een continu groeiende en betrokken talent pool en een organisatie zijn waar talent graag mee wil werken.

Spreker(s) pitch

Mark Benschop, Regional Sales Manager EMEA

Mark heeft de grotere klanten en prospects van Europa in zijn portfolio. Hij werkt meer dan 7 jaar in de recruitment software business en daarvoor heeft hij ruim 5 jaar gewerkt in de arbeidsbemiddeling. Deze kennis en ervaring zet hij in om als een goede sparringpartner te functioneren als het gaat om het optimaliseren van recruitmentprocessen en het inzetten van de juiste technologie. Hij helpt dagelijks bestaande en nieuwe klanten hun processen efficiënter te maken.

Recruitment Tech Demo_Day - 20 april 2023 - Mechelen