Bullhorn

Al 25 jaar richt Bullhorn zich op het verzorgen van toonaangevende, cloud-based technologie voor de recruitmentbranche. Door haar meer dan 10.000 actieve klanten over de hele wereld heeft Bullhorn diepgaande kennis ontwikkeld van recruitment best practices om organisaties te helpen op te schalen. Het bedrijf heeft 1.400 mensen in dienst in 14 landen die zich ieder richten op het leveren van een ongelooflijke klantervaring – de missie van Bullhorn – waaronder in België en Nederland.

Fases in het recruitmentproces:
Management, Selectie en Werving
Technologiecategorieën:
Data & dashboard, Process automation en Recruitmentsystemen

Te zien op onze demo spot

Een vogelvlucht door het hele Bullhorn ecosysteem is mogelijk. Afhankelijk van de vraag en het interesse gebied kan tijdens een demo de hele recruitment funnel doorlopen met Bullhorn AI en automation oplossingen zowel vanuit het Klant als Kandidaat perspectief – of kan er juist meer ingezoomed worden op losse onderdelen van dit proces.

Pitch: AI, Automation & Analytics - Forward Together met Bullhorn

De topprioriteiten van staffingbureaus in België en Nederland? Digitale Transformatie, het verbeteren van de candidate experience en het werven van nieuwe klanten. In deze pitch hoor je meer over hoe Bullhorn en haar platform partneren met klanten en netwerkpartners om deze uitdagingen het hoofd te bieden door het leveren van de best-in-class ATS, Recruitment Automation, Analytics en Recruitment AI systemen in combinatie met teams waar je op kunt bouwen en bewezen playbooks.

Spreker(s) pitch

Mariëlle van der Torre

In mijn huidige rol bij Bullhorn ben ik het eerste aanspreekpunt voor bestaande klanten, daarnaast ben ik als teamlead verantwoordelijk voor onze Account Management Team in de Benelux. De afgelopen 15 jaar heb ik binnen verschillende rollen bij Bullhorn en Connexys ervaring opgedaan in de recruitment branche. Deze kennis en ervaring deel ik graag met onze klanten. De kern van mijn functie is om klanten te informeren over de ontwikkelingen in de recruitment branche en klanten te adviseren over welke technologieën aansluiten bij (het optimaliseren van) hun recruitment strategie. Ik ben ervan overtuigd dat de inzet van de juiste technologie helpt om succesvol te zijn in het vinden en behouden van kandidaten en klanten. Ik haal energie uit het contact met klanten, en het gezamenlijke bouwen en onderhouden van het partnership.

Recruitment Tech Demo_Day - 20 april 2023 - Mechelen