Byner

32% meer plaatsingen in 40% minder tijd. Byner is de snelstgroeiende oplossing voor kantoren in uitzenden, interim, project staffing, outsourcing en rekrutering in de Benelux. Het biedt een vertrouwd platform voor end-to-end talent en customer engagement. Van een krachtig recruitmentsysteem (ATS) tot en met efficiënte contract-, uren- en facturenadministratie. Met als resultaat: optimale synergie, grip en inzicht, efficiënte processen en duurzame relaties met klant en talent.

Fases in het recruitmentproces:
Management, Selectie en Werving
Technologiecategorieën:
Data & dashboard, Recruitmentsystemen en Uitzendsoftware

Te zien op onze demo spot

Binnenkort meer informatie over wat je kunt zien op deze demo spot.

Pitch: Grip & Inzicht in een 360° Talent Journey

Als kantoor méér talent aantrekken en hen snel en duurzaam verbinden met jouw kantoor. Grip en inzicht is hierin cruciaal. Terugkijken is belangrijk, maar vooruitkijken en de juiste acties ondernemen, daarmee maak je het verschil. Stijn en Ine laten zien hoe in Byner alles rondom kandidaat en klant samenkomt in één omgeving. Met betrouwbare en actionable dashboards en analytics. Zodat je talent in elke fase van hun journey een indrukwekkende experience kunt bieden.

Spreker(s) pitch

Stijn Vangenechten, Co-Founder

Stijn Vangenechten is mede-oprichter van Byner. Zijn expertise in Staffing Technologie en consultancy en zijn fascinatie voor digitalisering resulteerden in de ontwikkeling van Byner, het #1 end-to-end platform op Salesforce voor talent en customer engagement voor bureaus in Detachering, Uitzenden en Werving & Selectie. Daarnaast is Stijn managing partner van Salesforce consultancy partner Talent Peaks.

Stijn vangenechten
Ine Moens, Solution Engineer

Met haar branche expertise, gedrevenheid en scherpe inzichten weet Ine precies hoe bedrijven in Interim, Rekrutering en Project Staffing & Outsourcing zich kunnen onderscheiden en krachtig kunnen engagen met kandidaten, medewerkers, leveranciers en klanten met behulp van slimme en innovatieve technologie.

Recruitment Tech Demo_Day - 20 april 2023 - Mechelen