Byner

32% meer plaatsingen in 40% minder tijd. Meer grip en inzicht in je data en effectieve en efficiënte processen. Byner biedt bureaus in uitzenden, interim, outsourcing en rekrutering een innovatief platform voor end-to-end talent en customer engagement inclusief een krachtig ATS. Met automatic matching, slimme workflows en automations die het werk van lead tot plaatsing/factuur doeltreffend, eenvoudig en compliant maken. Gebouwd op het Salesforce platform in co-creatie met toonaangevende klanten.

Fases in het recruitmentproces:
Management, Selectie en Werving
Technologiecategorieën:
Recruitment marketing & programmatic job advertising, Recruitmentsystemen en Uitzendsoftware

Pitch: Recruitment, Automatic Matching en (WhatsApp-) Automations in arbeidsbemiddeling

Hoe vind je altijd tijdig het juiste talent en benut je de eigen database optimaal? Ine Moens laat zien hoe je in minder tijd méér resultaat bereikt met Recruitment Marketing, Automatic Matching en slimme Automations in de gehele candidate journey. En hoe het écht werkt in de praktijk.

Spreker(s)

Ine Moens, Account Executive

Met haar branche expertise, gedrevenheid en scherpe inzichten weet Ine precies hoe bedrijven in Interim, Rekrutering en Consultancy zich kunnen onderscheiden en krachtig kunnen engagen met kandidaten, medewerkers, leveranciers en klanten met behulp van slimme en innovatieve technologie.

Volg ons op social

Site partners

Peiling

Welkom terug!

Log in op uw account hieronder

Jouw wachtwoord opvragen

Voer jouw gebruikersnaam of e-mailadres in om je wachtwoord opnieuw in te stellen

Recruitment Tech Demo_Day

Donderdag 2 juni in Mechelen

Meld je tot en met 26 mei nog gratis aan!

00
dagen
00
uren
00
minuten