Byner

Het frontrunning platform van Byner is speciaal ontwikkeld voor kantoren in Staffing & Recruitment. Een katalysator voor kwaliteit, groei en versnelling om tijdens de complete journey duurzaam in contact te zijn met klant en talent. Byner is de krachtige en vertrouwde backbone voor het stroomlijnen van end-to-end processen. Van lead generatie en instroom van professionals tot inzet, talentontwikkeling en facturatie. Met toegewijd partnership en een inspirerende community die elkaar inspireert en versterkt met inzichten, ervaringen en best practices.

Fases in het recruitmentproces:
Management, Selectie en Werving
Technologiecategorieën:
Flexsystemen, Process automation en Recruitmentsystemen

Te zien op onze demo spot

Binnenkort meer informatie over wat je kunt zien op deze demo spot.

Pitch: Byner Dashboard Package: Grip & Inzicht voor Kantoren

Als kantoor in Project Sourcing, Freelancer & Interim Management en Werving & Selectie wil je in control zijn van je kernproces, inclusief omzet en prestaties. In de complete dienstverlening van leadgeneratie tot matching, van operations tot financiële afwikkeling. Goede dashboards en rapportages zijn hierbij cruciaal. Stijn Vangenechten toont hoe je met het Byner Dashboard Package prestaties real-time kunt afzetten tegen doelen en voorspellingen. Niet alleen op managementniveau, maar ook specifiek voor teams en personen

Spreker(s) pitch

Stijn Vangenechten

Stijn Vangenechten is mede-oprichter van Byner. Zijn expertise in Staffing Technologie en consultancy en zijn fascinatie voor digitalisering resulteerden in de ontwikkeling van Byner, het frontrunning platform dat speciaal is ontwikkeld om de kernprocessen te stroomlijnen voor kantoren in Staffing & Recruitment.

Recruitment Tech Demo_Day - 20 april 2023 - Mechelen