Home > Demo_Day > Partners > Cammio

Cammio

Cammio ondersteunt organisaties over de hele wereld bij het remote aantrekken, binden en selecteren van talent met een bekroond video recruitment platform dat de ervaring van de kandidaat centraal stelt. Cammio is onderdeel van de internationale StepStone Group en biedt een scala aan recruitment oplossingen om kandidaten te helpen de baan te vinden waar ze van houden.

Fases in rekruteringsproces:
Aanname, Selectie en Werving
Categorieën:
e-Assesments, tests & predictive recruitment, Employer branding en Video recruitment

Bekijk de replay van Demo_Day

Breakout: Videogesteunde selectie bij HR Rail

Deze sessie biedt een uniek kijkje achter de schermen van HR Rail. Als werkgever van alle medewerkers van de Belgische spoorwegen is HR Rail voortdurend op zoek naar talent met uiteenlopende profilen. Christof Dunon is onder andere verantwoordelijk voor de implementatie van video interviews in het rekruteringsproces. Vraag hem in deze interactive sessie alles over zijn learnings, tips & tricks.

Rogier Happel Cammio
Rogier Happel, Business Development and Alliances

Over Rogier Happel, Business Development and Alliances

Rogier Happel is bij Cammio video recruitment experts verantwoordelijk voor Business Development en Alliances. Vanuit de overtuiging dat door video gesteunde recruitment processen leuker, efficiënter en eerlijker zijn voor alle betrokkenen, adviseert Rogier recruitment professionals over de implementatie van video in de verschillende touchpoints van het wervingsproces.

300x300 Sandha Chintoe
Sandhna Chintoe, Managing Director International

Over Sandhna Chintoe, Managing Director International

Sandhna Chintoe leidt de afdeling customer success bij Cammio en heeft onlangs de extra rol van international managing director op zich genomen. Samen met haar team vormt zij de schakel tussen klant en techniek, en zorgt zij ervoor dat recruiters, hiring managers en kandidaten een leuke, efficiënte en eerlijke ervaring hebben tijdens het gebruik van het Cammio video recruitment platform.

300x300 Christof Dunon
Christof Dunon, Recruiter/Adviseur Strategy & Innovation

Over Christof Dunon, Recruiter/Adviseur Strategy & Innovation

Christof Dunon is Recruiter en Adviseur Strategy & Innovation bij HR Rail, de werkgever van alle medewerkers van de Belgische spoorwegen. In deze rol is hij onder andere verantwoordelijk voor de implementatie van video-interviews in het rekruteringsproces.

Partners Demo_Day 2021

Volg ons op social

Site partners

Peiling

Welkom terug!

Log in op uw account hieronder

Jouw wachtwoord opvragen

Voer jouw gebruikersnaam of e-mailadres in om je wachtwoord opnieuw in te stellen