Home > Demo_Day > Partners > Carerix

Carerix

Carerix is al meer dan 15 jaar een toonaangevende leverancier van recruitment oplossingen die (corporate) recruiters en intermediairs faciliteren om te komen tot de beste match. Samen met professionele partners levert Carerix geïntegreerde state-of-the-art oplossingen waarmee klanten zich kunnen onderscheiden in de markt. Carerix is daarmee de kern van je recruitment- en detacheringsactiviteiten, met slimme out-of-the-box integraties, waardoor je als recruiter of hiring manager steeds innovatieve oplossingen kunt toevoegen. De markt, kanalen en werving & selectie-instrumenten veranderen namelijk snel en daar kan jij, met een ATS als Carerix, actief op inspelen.

Fases in rekruteringsproces:
Management, Selectie en Werving
Categorieën:
Data & dashboard, Matching & cv-parsing en Recruitmentsystemen

Bekijk de replay van Demo_Day

Breakout: Een ATS als motor voor alle rekruteringsactiviteiten

Een goed ATS of recruitmentsysteem is een waardevol middel voor uw organisatie en maakt het werk van een recruiter of consulent een stuk sneller en effectiever. Aan de hand van actuele thema’s zoals het sourcen van kandidaten, het automatiseren van processen en het integreren met de beste oplossingen in de markt, demonstreren Pieter en Mark graag hoe Carerix uw bedrijfsproces optimaal ondersteunt.

300x300 Pieter Kemper def
Pieter Kemper, Accountmanager

Over Pieter Kemper, Accountmanager

Na zelf jarenlang met Carerix te hebben gewerkt is Pieter nu het eerste aanspreekpunt voor nieuwe relaties. “We onderscheiden ons door iedere applicatie samen met de klant in te richten en geloven erin dat dit essentieel is voor een langdurige samenwerking. Al onze klanten hebben een eigen inrichting en dat maakt ons uniek.”

300x300 Mark Hopman
Mark Hopman, Director Key Accounts & Indirect Channel Development

Over Mark Hopman, Director Key Accounts & Indirect Channel Development

Na een sales carrière van bijna 15 jaar bij USG (RGF), Randstad Group en Manpower Group is Mark nu 8 jaar verantwoordelijk voor de (internationale) Key Accounts bij Carerix en het opzetten van het indirecte partner kanaal. Recruitment is mensenwerk maar de processen worden gefaciliteerd door steeds krachtiger wordende technologieën. Een boeiende ontwikkeling in een prachtige branche.

Partners Demo_Day 2021

Volg ons op social

Site partners

Peiling

Welkom terug!

Log in op uw account hieronder

Jouw wachtwoord opvragen

Voer jouw gebruikersnaam of e-mailadres in om je wachtwoord opnieuw in te stellen