Carerix

Carerix is leverancier van slimme recruitment technologie voor bureau- en corporate recruitment teams. Als frontoffice software, ondersteunt Carerix bedrijven bij het vinden, verleiden en matchen van talent aan vacatures. Carerix biedt verschillende oplossingen die aansluiten op jouw situatie en bedrijfswensen. Gebaseerd op jarenlange ervaring bieden we een modern platform om het gehele proces van Werving & Selectie, Uitzenden, Detachering en Corporate Recruitment te ondersteunen.

Fases in het recruitmentproces:
Selectie en Werving
Technologiecategorieën:
Recruitmentsystemen

Pitch: Houd grip op jouw recruitmentproces!

Tijdens deze sessie laten we je zien hoe een totale recruitmentflow eruit ziet in Carerix. Hoe houd je bijvoorbeeld optimaal contact met je kandidaten? Carerix biedt je alle tools die nodig zijn om tot de beste match te komen. Deze tools helpen je om de GDPR regelgeving te bewaken maar ook om plaatsingen te exporteren naar jouw eigen backoffice systeem. Vanuit onze ervaring in de Belgische markt hebben wij diverse koppelingen met bekende backoffice systemen.

Spreker(s)

Misja van der Velden, Sales Manager

Misja werkt al ruim 10 jaar bij Carerix in de functie van manager New Business Sales. Omdat hij zelf ook in de arbeidbemiddeling heeft gewerkt kan hij goed inschatten wat de behoeften van onze klanten zijn.

Pieter Kemper, Sales & Product owner

Na zelf jarenlang met Carerix te hebben gewerkt is Pieter nu het eerste aanspreekpunt voor nieuwe relaties. “We onderscheiden ons door iedere applicatie samen met de klant in te richten en geloven erin dat dit essentieel is voor een langdurige samenwerking. Al onze klanten hebben een eigen inrichting en dat maakt ons uniek.”

Volg ons op social

Site partners

Peiling