Carerix

Carerix is leverancier van slimme recruitment technologie voor bureau- en corporate recruitment teams. Als frontoffice software, ondersteunt Carerix bedrijven bij het vinden, verleiden en matchen van talent aan vacatures. Carerix biedt verschillende oplossingen die aansluiten op jouw situatie en bedrijfswensen. Gebaseerd op jarenlange ervaring bieden we een modern platform om het gehele proces van Werving & Selectie, Uitzenden, Detachering en Corporate Recruitment te ondersteunen.

Fases in het recruitmentproces:
Selectie en Werving
Technologiecategorieën:
Recruitmentsystemen

Te zien op onze demo spot

Binnenkort meer informatie over wat je kunt zien op deze demo spot.

Pitch: Focus op jouw recruitmentproces met Carerix

Carerix, slimme leverancier van recruitmentsoftware ondersteunt jou in je automatiserings wensen. Met tools als My Assistant, Carerix Automations en Mijn Kalender nemen wij zoveel mogelijk tijdrovende en repeterende werkzaamheden uit handen. Tijdens onze korte demo laten we je graag zien hoe we dit in ons ATS zo makkelijk mogelijk voor je hebben ingericht.

Spreker(s) pitch

Pieter Kemper, Sales & Product Owner

Pieter werkt sinds 2020 bij Carerix als New Business sales. Klantvragen en automatiseringswensen zet hij om in een passend voorstel, waarbij hij samen met een team van projectmanagers, business consultants en technisch consultants werkt aan een op maat ontwikkeld software pakket voor zijn klanten

Recruitment Tech Demo_Day - 20 april 2023 - Mechelen