Home > Community > Demo_Day Replay >Carerix

Carerix

Carerix is al meer dan 15 jaar een toonaangevende leverancier van recruitment oplossingen die (corporate) recruiters en intermediairs faciliteren om te komen tot de beste match. Samen met professionele partners levert Carerix geïntegreerde state-of-the-art oplossingen waarmee klanten zich kunnen onderscheiden in de markt. Carerix is daarmee de kern van je recruitment- en detacheringsactiviteiten, met slimme out-of-the-box integraties, waardoor je als recruiter of hiring manager steeds innovatieve oplossingen kunt toevoegen. De markt, kanalen en werving & selectie-instrumenten veranderen namelijk snel en daar kan jij, met een ATS als Carerix, actief op inspelen.

Fases in rekruteringsproces:
Management, Selectie en Werving
Categorieën:
Data & dashboard, Matching & cv-parsing en Recruitmentsystemen

Bekijk de replay van Demo_Day

Breakout: Ontdek de mogelijkheden van Carerix in 15 minuten 

In deze breakout neemt Luc Beijer je mee in de recruitmentsoftware van Carerix. Luc laat je in deze sessie zo veel mogelijk ins en outs zien van Carerix. Van de CRM-mogelijkheden, het vinden en matchen van de juiste kandidaten tot recruitment analytics. Ontdek hoe je grip krijgt op jouw recruitmentactiviteiten.

1000x667-Luc-Carerix-(geen witte achtergrond)
Luc Beijer

Over Luc Beijer

Luc Beijer is sinds begin 2019 accountmanager bij Carerix. Door zijn passie voor software en recruitment en ervaring als consultant bij Aethon, is hij goed op de hoogte van wat er speelt binnen de recruitmentbranche en welke technische ontwikkelingen recruitmentorganisaties verder helpen. Luc is een echte adviseur en wordt enthousiast wanneer hij organisaties verder kan helpen met betrekking tot de juiste recruitment (software) tools.

Volg ons op social

Peiling

Site partners

Indeed

Site partners

Welkom terug!

Log in op uw account hieronder

Jouw wachtwoord opvragen

Voer jouw gebruikersnaam of e-mailadres in om je wachtwoord opnieuw in te stellen