Carerix

Carerix is dé specialist in innovatieve recruitment technologie voor Werving & Selectie, Interim bureaus en corporate recruitment teams. Dankzij ons lean recruitment platform kun je zelf de perfecte balans vinden tussen automatisering en persoonlijk contact, waardoor je moeiteloos de ideale match creëert tussen talent en vraag. Ons frontoffice systeem biedt de meest geavanceerde recruitment tech oplossingen op maat voor de Belgische markt, ontwikkeld op basis van onze jarenlange expertise en continue ontwikkeling.

Fases in het recruitmentproces:
Opstart, Selectie en Werving
Technologiecategorieën:
Recruitmentsystemen

Te zien op onze demo spot

– My Assistant: My Assistent geeft jou een lean recruitment platform waar je met een eigen gekozen balans tussen automatisering en persoonlijk contact.
– My Dashboards: Overzicht van belangrijke wervingsstatistieken, van de time to hire, tot plaatsingsinformatie.
– 360 Matching & Recruitment Automations: Deze functie richt zich op het integreren van verschillende communicatiekanalen binnen jouw ATS.

Pitch: Carerix; hét intelligente recruitment platform voor een optimale balans tussen automations en the human touch

Carerix is dé geavanceerde recruitment oplossing voor de specifieke Belgische markt en bouwt voort op meer dan 20 jaar ervaring en innovatie. Met een meertalig systeem dat perfect is afgestemd op jouw wensen, bieden wij de beste integratie met zowel mid- als backoffice processen. Bovendien zijn wij lokaal vertegenwoordigd en staan wij altijd klaar om al jouw recruitment uitdagingen aan te pakken. Met onze persoonlijke aanpak en gebruiksvriendelijke benadering, zorgen wij voor een naadloze en efficiënte recruitment ervaring voor jou en jouw team.

Spreker(s) pitch

Raymon Fleuren

Als sales professional met veel ervaring in Software Solutions en Bedrijfsprocessen, kijkt Raymon Fleuren er naar uit om met u te praten over uw uitdagingen! Met ruim 5 jaar ervaring in IT recruitment en zelfs 20 jaar in Sales in verschillende sectoren, waaronder SaaS, Staffing Industry, Finance en meer, is Raymon momenteel Partner Manager bij Carerix. Belangrijke woorden zijn betrokkenheid, kandidaat- en klantervaring, design thinking en digitale innovatie.

Recruitment Tech Demo_Day - 20 april 2023 - Mechelen