Home > Community > Demo_Day Replay >Connecting-Expertise

Connecting-Expertise

Connecting-Expertise is een onafhankelijk Belgisch software bedrijf, gespecialiseerd in het automatiseren van de processen die betrekking hebben op zoeken en beheren van en het werken met tijdelijke werkkrachten. Hiervoor hebben we het VMS platform opgericht dat organisaties helpt om elke stap in het inhuurproces te stroomlijnen.

Naast het VMS platform bieden wij ook de CE Marktplaats aan. CE Marktplaats verbindt organisaties die op zoek zijn naar externe medewerkers met freelancers en dienstverlenende firma’s.

Fases in rekruteringsproces:
Management en Werving
Categorieën:
Recruitmentsystemen en Sourcing & search

Bekijk de replay van Demo_Day

Breakout: Optimaliseren Total Talent Acquisition via VMS-platform

Bedrijven moeten hun HR-aanpak aanpassen aan werknemers die meer en meer projecten kiezen op basis van de vaardigheden die ze hebben of verder willen ontwikkelen. Dit moeten ze steeds beter integreren in hun sourcing strategie. Connecting-Expertise zal praten over het uitbesteden van functies in het bedrijf, soorten contracten voor het werken met externen en mogelijke risico’s. Je krijgt info over hoe je met HRTech-hulpmiddelen je externe werknemers kan beheren.

Over Bruno Rosseels

Bruno begon zijn carrière in de financiële wereld en evolueerde geleidelijk aan naar de werving van tijdelijk personeel. Na 8 jaar is hij van de pure HR naar de HR-Tech-wereld verhuisd, bij Randstad SourceRirght was Bruno verantwoordelijk voor de VMS-implementaties. Sinds 2016 deelt hij bij Connecting-Expertise zijn kennis als Senior Business Developer.

Connecting-Expertise is de lokale VMS-leider op de Belgische markt. Zij zijn zowel actief in de publieke als de private sector.

Volg ons op social

Peiling

Site partners

Indeed

Site partners

Indeed
395x165-logo-skeeled-recruitmentsysteem-ats

Welkom terug!

Log in op uw account hieronder

Maak een nieuw account aan!

Vul de onderstaande formulieren in om je te registreren

Jouw wachtwoord opvragen

Voer jouw gebruikersnaam of e-mailadres in om je wachtwoord opnieuw in te stellen