Delaware

Delaware is een internationale organisatie die geavanceerde ICT-oplossingen en diensten levert en onze klanten begeleidt bij hun zakelijke en digitale transformaties. Wij voorzien hen van de middelen om kritische prioriteiten te realiseren. Naast onze partnerships met SAP, Salesforce en Microsoft vertrouwen we op een selecte groep technologiepartners om onze klanten te ondersteunen bij het creëren van een omnichannel klantervaring.

Fases in het recruitmentproces:
Aanname, Selectie en Werving

Te zien op onze demo spot

Bezoekers krijgen meer inzicht in de oplossingen die delaware biedt als implementatiepartner van Bullhorn for Salesforce. Specifiek denken wij als partner met hen mee over het ontwerp van het IT-landschap van begin tot eind. Dit omvat het overwegen van de meest geschikte third-party tools, integraties en op maat gemaakte oplossingen.

Pitch: Uw partner voor Talent Acquisition & Onboarding

Hoe ziet een geïntegreerd recruitment landschap eruit? In deze sessie introduceren we de case van House of Talents, waarbij Bullhorn for Salesforce werd gecombineerd met diverse third-party apps. Tijdens de demonstratie van deze live-case kan je ontdekken hoe een innovatieve oplossing ervoor zorgt dat recruiters zich kunnen concentreren op waar ze het best in zijn – het vinden van de beste kandidaten – terwijl het systeem de administratieve taken op zich neemt.

Spreker(s) pitch

Julie Rigole, HRIS Consultant

Julie is een ervaren HRIS Consultant met een sterke focus op recruitment en onboarding technologie. Door haar betrokkenheid bij diverse implementatietrajecten heeft Julie heel wat ervaring opgedaan waarmee ze bedrijven kan ondersteunen bij het selecteren en implementeren van de ideale recruitment tools.

Vincent Wouters, HRIS Architect

Vincent is een senior consultant met meer dan 10 jaar ervaring in IT-landschaparchitectuur. Hij is gespecialiseerd in HR-operations binnen Salesforce en fungeert als het primaire aanspreekpunt voor het transformeren van digitale bedrijfsprocessen.

Recruitment Tech Demo_Day - 20 april 2023 - Mechelen