Intelligence Group

Intelligence Group is een Internationaal Data & Techbedrijf op het gebied van arbeidsmarkt- en recruitmentdata. Onze arbeidsmarkt gerelateerde data verbetert de werving van personeel door werkgevers en de arbeidsmarktkansen van werknemers. Onze data wordt onder andere beschikbaar gesteld aan opdrachtgevers via ons dashboard Giant, rapporten en API’s. Onze visie is om vraag en aanbod op de arbeidsmarkt dichter bij elkaar te brengen door data te vertalen en praktisch toegankelijk te maken voor werkgevers en werknemers.

Fases in het recruitmentproces:
Management, Opstart en Werving
Technologiecategorieën:
Data & dashboard

Te zien op onze demo spot

Binnenkort meer informatie over wat je kunt zien op deze demo spot.

Pitch: Optimaliseer je wervingsstrategie met data over je doelgroep

Tijdens de pitch ligt Inge kort toe wat je allemaal kan met ons internationale dashboard Giant. In dit dashboard zijn enorm veel datapunten opgenomen die klanten helpen bij hun wervingsvraagstukken, van het verbeteren van vacatureteksten tot het inzetten van de juiste mediakanalen. Het dashboard is gebruiksvriendelijk en altijd up to date met de meest recente data voor al jouw doelgroepen. Door het dashboard Giant weet jij de juiste doelgroep te bereiken.

Spreker(s) pitch

Inge Vuik, Business Developement Manager

Inge is werkzaam als Business Developement Manager en adviseert organisaties ter ondersteuning van mobiliteits- en wervingsvraagstukken. Inge helpt bij het in kaart brengen van de problemen binnen de wervingsstrategie. Afhankelijk van de vraag en de kern van het probleem bepaalt Inge, in overleg met de klant, de juiste analyse-aanpak. Het hebben van data over jouw doelgroep is cruciaal om effectief en slim te kunnen werven. Met ons dashboard Giant haal jij het juiste talent binnen.

Recruitment Tech Demo_Day - 20 april 2023 - Mechelen