Home > Demo_Day > Partners > Intelligence Group

Intelligence Group

Intelligence Group is een Internationaal Data & Techbedrijf op het gebied van arbeidsmarkt- en recruitmentdata. Intelligence Group richt zich op het verzamelen, opslaan en verrijken van arbeidsmarkt gerelateerde data ten behoeve van de verbetering van de werving van personeel (of werknemers) door werkgevers en de employability/arbeidsmarktkansen van werknemers. Deze data worden in een grote diversiteit beschikbaar gesteld aan opdrachtgevers, via rapporten, dashboards en API’s.

Fases in rekruteringsproces:
Management en Werving
Categorieën:
Data & dashboard en Recruitmentsystemen

Bekijk de replay van Demo_Day

Breakout: Giant! geeft antwoord op al uw recruitmentvragen

“Data zijn pas echt leuk als je er ook iets mee kunt!” Er zijn veel data beschikbaar over de arbeidsmarkt maar wat kun je er nu precies mee? In deze breakout zal Intelligence Group als arbeidsmarktdataleverancier meer inzicht geven in hoe externe arbeidsmarktdata kan worden omgezet in waardevolle informatie en concrete handvatten.

300x300 Marleen Kramer
Marleen Kramer, Accountmanager

Over Marleen Kramer, Accountmanager

Marleen houdt zich met veel plezier bezig met de trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Deze kennis past zij dagelijks toe in haar werk als accountmanager bij Intelligence Group, waarbij ze met uiteenlopende organisaties in contact is over wervings- en selectievraagstukken.

Partners Demo_Day 2021

Volg ons op social

Site partners

Peiling

Welkom terug!

Log in op uw account hieronder

Jouw wachtwoord opvragen

Voer jouw gebruikersnaam of e-mailadres in om je wachtwoord opnieuw in te stellen