Intelligence Group

Intelligence Group is een Internationaal Data & Techbedrijf op het gebied van arbeidsmarkt- en recruitmentdata. Onze arbeidsmarkt gerelateerde data verbetert de werving van personeel door werkgevers en de arbeidsmarktkansen van werknemers. Onze data wordt onder andere beschikbaar gesteld aan opdrachtgevers via ons dashboard Giant, rapporten en API’s. Onze visie is om vraag en aanbod op de arbeidsmarkt dichter bij elkaar te brengen door data te vertalen en praktisch toegankelijk te maken voor werkgevers en werknemers.

Fases in het recruitmentproces:
Aanname, Management en Werving
Technologiecategorieën:
Data & dashboard

Te zien op onze demo spot

Op onze stand kun je een demo van ons dashboard Giant verwachten. We laten graag zien wat je met het dashboard kunt en hoe Giant jou kan helpen bij het vinden van het juiste talent. Weet precies waar je doelgroep zich bevindt, wat ze belangrijk vinden en hoe je ze aantrekt.

Pitch: Arbeidskrapte, nou en!

Esther neemt je in een vogelvlucht mee door wat Intelligence Group te bieden heeft. We maken gebruik van verschillende databronnen en dit verwerken we in een dashboard. Zorg dat je weet wat je doelgroep wilt en zorg ervoor dat je die werkgever bent, dan maakt de krapte niet meer uit. Maak de arbeidsmarkt kleiner door je doelgroep inzichtelijk te maken. Maar hoe word je die werkgever? Esther neemt je mee.

Spreker(s) pitch

Esther Klip

Esther Klip werkt nu bijna een jaar bij Intelligence Group en heeft al jarenlange ervaring in de recruitment- en uitzendbranche. Ze is verantwoordelijk voor het beheer van bestaande klantrelaties. Haar werkzaamheden omvatten onder andere het verzorgen van trainingen voor klanten, zodat zij optimaal gebruik kunnen maken van het Giant dashboard.

Recruitment Tech Demo_Day - 20 april 2023 - Mechelen