Intelligence Group

Intelligence Group is een Internationaal Data & Techbedrijf op het gebied van arbeidsmarkt- en recruitmentdata. Intelligence Group richt zich op het verzamelen, opslaan en verrijken van arbeidsmarkt gerelateerde data ten behoeve van de verbetering van de werving van personeel (of werknemers) door werkgevers en de employability/arbeidsmarktkansen van werknemers. Deze data worden in een grote diversiteit beschikbaar gesteld aan opdrachtgevers, via rapporten, dashboards en API’s.

Fases in het recruitmentproces:
Management en Werving
Technologiecategorieën:
Data & dashboard en Recruitmentsystemen

Pitch: Giant: hét arbeidsmarktdashboard om uw wervingsstrategie te optimaliseren

Werf slim en effectief met inzicht in uw doelgroep(en). Met het arbeidsmarktdashboard Giant kunt u wervingsstrategieën optimaliseren, uw Employer Branding aanscherpen of de optimale Candidate Experience creëren. U krijgt namelijk diepgaand inzicht in uw doelgroepen m.b.t. hun motivatie voor een baankeuze of werkgever, hun verwachtingen van het sollicitatieproces, maar bijvoorbeeld ook mediagebruik, oriëntatiegedrag, sourcingsdruk, gender en mobiliteit. Deze doelgroepinformatie is beschikbaar over 28 Europese landen plus de Verenigde Staten.

Spreker(s)

Marleen Kramer, Accountmanager

Marleen is Accountmanager en staat dagelijks in contact met uiteenlopende (internationale) organisaties m.b.t. wervingsvraagstukken. Hierin is het voortdurend belangrijk om een op data gebaseerde doelgroepgerichte aanpak te hebben. Met behulp van uiteenlopende analyses en tools, waaronder het internationale dashboard Giant, helpt Intelligence Group werkgevers bij allerlei arbeidsmarktvraagstukken: of het nu gaat om het effectief werven van de doelgroepen, skills for the future of arbeidsmarktkansen.

Volg ons op social

Site partners

Peiling