Jobmatix

Jobmatix is dé programmatic jobmarketing tool en maakt het organisaties gemakkelijk om vacatures automatisch te adverteren op 30+ jobboards. Vacatures worden op de jobboards geplaatst, daar waar de doelgroep aanwezig is. Programmatic en volledig performance based. Met de jobmarketing tool wordt het eenvoudig om vacatures te verrijken en te optimaliseren voor het adverteren op jobboards. De tool meet alle campagnes en resultaten continu door en optimaliseert de campagnes om het maximale resultaat te behalen.

Fases in het recruitmentproces:
Werving
Technologiecategorieën:
Mediatooling, Multiposting en Recruitment marketing & programmatic job advertising

Te zien op onze demo spot

Binnenkort meer informatie over wat je kunt zien op deze demo spot.

Pitch: Het platform voor recruitment marketing automation

Elke organisatie moet eenvoudig in staat zijn om de meest effectieve recruitment marketing in te zetten, ongeacht kennis- en ervaringsniveau. Ontdek het platform van Jobmatix, de nr. 1 in recruitment marketing automation. Een vooruitstrevende digitale omgeving waarin organisaties volledige controle hebben om met gemak, geautomatiseerd zowel job- als brand marketing campagnes te activeren. Everybody can.. Get the job done, automate your recruitment marketing.

Spreker(s) pitch

Emile Serruys

Emile is verantwoordelijk voor new business (directe werkgevers & intermediairs) binnen Jobmatix. In zijn functie bezoekt hij organisaties die een actieve wervingsbehoefte hebben om mee in gesprek te gaan voor een samenwerking.

Recruitment Tech Demo_Day - 20 april 2023 - Mechelen