Home > Demo_Day > Partners > Joboti & CM.com

Joboti & CM.com

Joboti
Joboti bouwt slimme chatbots voor recruiters. Je verhoogt daarmee je bereikbaarheid direct naar 24/7 en je conversie neemt toe. De recruitment chatbot kan gekoppeld worden aan je website, maar ook aan WhatsApp. Kandidaten kunnen eenvoudig via WhatsApp solliciteren en de chatbot maakt automatisch een profiel aan in je ATS systeem. Maar ook het automatisch plannen van interviews via WhatsApp is mogelijk. We vertellen je graag meer over alle mogelijkheden.

CM.com
CM.com is officieel Business Solution Provider van de WhatsApp Business API. Zij verzorgen de licentie en onboarding voor de WhatsApp Business API. CM.com werd in 1999 in Breda opgericht. Het versturen van SMS berichten naar nachtclub- en festivalbezoekers was de allereerste dienst en legde de basis voor wat CM.com nu is. Innovatie, ambitie en de wens om een internationale speler te worden hebben geleid tot een snel groeiend bedrijf.

Fases in rekruteringsproces:
Aanname, Selectie en Werving
Categorieën:
Bots & voice, Recruitment marketing & programmatic job advertising en Recruitmentsystemen

Bekijk de replay van Demo_Day

Breakout: Top 5 WhatsApp toepassingen in Recruitment

Tijdens deze break out leer je hoe je WhatsApp nog effectiever kunt inzetten in je recruitment proces.

De volgende toepassingen komen aan bod:

– Solliciteren via WhatsApp
– Job alerts versturen via WhatsApp
– Beschikbaarheid uitvragen via WhatsApp
– AVG verlengen via WhatsApp
– Interviews plannen via WhatsApp

Verder nemen we je mee hoe je in een aantal simpele stappen kunt starten met WhatsApp bij CM.com en Joboti en laten we je de resultaten van onze klanten zien.

1000x667-Luuk-van-Neerven-Joboti-(geen witte achtergrond)
Luuk van Neerven, Co-founder

Over Luuk van Neerven, Co-founder

Na diverse Marketing- en Sales-rollen in de Farmaceutische industrie, kwam Luuk via een vriend op het Recruitment pad. Na een aantal jaar als Recruiter te hebben gewerkt, zowel aan bureau- als de corporate kant heeft hij in 2016 samen met Stephan, Joboti opgericht. Nu bouwt Luuk virtuele recruiters die eenvoudig via oa WhatsApp contact kunnen leggen met kandidaten.

Anissa
Anissa Ahdour

Over Anissa Ahdour

Sinds 1 jaar maakt Anissa deel uit van CM.com als Account Executive in België, met als doel om bedrijven te helpen om zowel intern als extern te groeien binnen de digitale evolutie. Binnen die digitale evolutie zien we dat de mobiele telefoon steeds meer een belangrijkere rol is gaan spelen. Dan hebben we het over Apps natuurlijk waarmee je in contact komt met anderen. Tijdens de sessie willen we graag ingaan hoe je apps zoals WAB kan inzetten voor jouw organisatie.
Onze software is daadwerkelijk de laag tussen jou als bedrijf en de potentiële klant/ bestaande klanten om via die conversational kanalen contact met elkaar te krijgen op een hele slimme en efficiënte manier

Partners Demo_Day 2021

Volg ons op social

Site partners

Peiling

Welkom terug!

Log in op uw account hieronder

Jouw wachtwoord opvragen

Voer jouw gebruikersnaam of e-mailadres in om je wachtwoord opnieuw in te stellen