Minggo

Minggo is het eerste recruitment automation platform dat digitaliseren echt makkelijk maakt. Met Minggo kunnen recruitmentbureaus integraties leggen, automatiseringen creëren en snel hun eigen kandidaten-app of klantenportaal opzetten. Dit stelt HR-dienstverleners in staat om kandidaten automatisch te vragen om hun gegevens aan te vullen, beschikbaarheid door te geven of documenten te uploaden via Minggo-automatiseringen die naadloos zijn geïntegreerd met hun bestaande software.

Fases in het recruitmentproces:
Management, Selectie en Werving
Technologiecategorieën:
Data & dashboard, Matching & cv-parsing en Recruitmentsystemen

Te zien op onze demo spot

Wil je kandidaten geautomatiseerd vragen om documenten te uploaden, gegevens aan te vullen of een sollicitatiegesprek in te plannen? Of wil je weten hoe je makkelijk een kandidatenapp of klantenportaal maakt? Aan onze stand tonen we hoe je met Minggo eenvoudig integraties, automations en portalen maakt, zonder developer.

Pitch: Zo digitaliseer je elke handmatige stap in het kandidaten-en klantenproces

Wil je kandidaten geautomatiseerd vragen om documenten te uploaden, gegevens aan te vullen of een sollicitatiegesprek in te plannen? Of wil je weten hoe je makkelijk een kandidatenapp of klantenportaal maakt? Jaron Schaillée toont hoe recruitmentbureaus met Minggo makkelijk integraties leggen, automatiseringen creëren en snel hun eigen recruitment apps opzetten.

Spreker(s) pitch

Jaron Schaillée

Jaron is gepassioneerd door digitalisering, talent acquisitie, digitale transformatie en HR-technologie. Al deze interesses combineert hij in zijn Digital Sales functie bij Minggo. Als digital native weet Jaron als geen ander wat de kracht is van een sterke digitale beleving. Dagelijks spreekt hij recruitmentbureaus en helpt ze eenvoudiger digitale experiences en kandidaten omgevingen creëren.

Recruitment Tech Demo_Day - 20 april 2023 - Mechelen