Minggo

Minggo is een digitale recruitment assistent die je recruiters een boost geeft! Ontdek hoe Minggo recruiters 24/7 ondersteunt bij hun taken en aan de slag gaat met je technologie. Met Minggo automatiseer je heel het recruitmentproces, van automatisch matchen tot contacteren tot digitaal een gesprek inplannen.

Fases in het recruitmentproces:
Management, Selectie en Werving
Technologiecategorieën:
Data & dashboard, Matching & cv-parsing en Recruitmentsystemen

Te zien op onze demo spot

Waar hebben jouw klanten, kandidaten en recruiters het meeste nood aan vandaag? Doe de quiz, win een leuke prijs en kom te weten welke mogelijke oplossingen jouw organisatie op korte termijn doen groeien.

Pitch: Zo maak je het perfecte klant- en kandidatenportaal

Wat als je kandidaten digitaal hun interview kunnen inplannen, snel ontbrekende informatie kunnen doorgeven en meer inzicht hebben in de status van hun sollicitatie? In onze pitch tonen we hoe je met Minggo heel eenvoudig de candidate & client experience digitaliseert en zo tijd bespaart voor je kandidaat, klant en recruiter.

Spreker(s) pitch

Jaron Schaillée, Digital sales & marketeer

Jaron is gepassioneerd door digitalisering, talent acquisitie, digitale transformatie en HR Technologie. Al deze interesses combineert hij in zijn Digital Sales functie bij Minggo. Als digital native weet Jaron als geen ander wat de kracht is van een sterke digitale beleving. Dagelijks spreekt hij recruitmentbureaus en helpt ze eenvoudiger digitale experiences en kandidaten omgevingen creëren

Recruitment Tech Demo_Day - 20 april 2023 - Mechelen