Mployee

m|ployee is de specialist in front- en mid-office staffing software, gebouwd op het Salesforce-platform. We bouwen staffing software in de cloud, om managers, recruiters en uitzendkrachten op de meest flexibele, snelle en simpele manier met elkaar te verbinden. m|ployee automatiseert workflows zoals contracting, onboarding en time management, en is volledig configureerbaar en schaalbaar. Zo helpen we onze (internationale) klanten hun detachering- en uitzendprocessen te optimaliseren. Plug into the future of staffing software.

Fases in het recruitmentproces:
Evaluatie, Management en Selectie
Technologiecategorieën:
Recruitmentsystemen en Uitzendsoftware

Te zien op onze demo spot

Binnenkort meer informatie over wat je kunt zien op deze demo spot.

Pitch: Kiezen of verliezen!

Er is een war for talent bezig. Het lukt bedrijven niet om de juiste mensen met de juiste ervaring aan te trekken: bureaus en werkgevers moeten breder kijken, en dus worden human skills steeds belangrijker: de rest kan vaak worden bijgeleerd. Ik help staffing-organisaties om de juiste kandidaten te vinden. En belangrijker nog: te houden. Met Mployee heb je alle front-office en mid-officefuncties binnen één flexibele en gebruiksvriendelijke omgeving, gebouwd op het Salesforce-platform.

Spreker(s) pitch

Benno de Lang, Enterprise Account Executive

Benno de Lang is bij Mployee verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten in onder andere de BeNeLux. Hiervoor heeft hij 7 jaar bij Salesforce gewerkt, waar hij verantwoordelijk was voor onder andere grotere uitzend- en detacheringorganisaties.

Omdat hij tijdens zijn werk bij Salesforce met eigen ogen zag tegen welke uitdagingen uitzendorganisaties aanlopen, raakte ik ervan overtuigd dat Mployee de juiste oplossing is om hun uitzendprocessen te optimaliseren. Daarom heeft hij een jaar geleden de overstap gemaakt naar Mployee, zodat hij zich nog meer kan inzetten voor de uitzend- en detacheringsbranche.

Recruitment Tech Demo_Day - 20 april 2023 - Mechelen