Home > Community > Demo_Day Replay >OTYS

OTYS

OTYS Go! is cloud-based recruitment software dat naadloos ingericht wordt op jouw recruitmentproces. De alles-in-één modulaire oplossing voor zowel de voorzijde als de achterzijde van het proces.

Fases in rekruteringsproces:
Management, Selectie en Werving
Categorieën:
Matching & cv-parsing, Recruitmentsites en Recruitmentsystemen

Bekijk de replay van Demo_Day

Breakout: Werken aan de toekomst met de tools van nu (Rondetafel)

Ook al lijkt de wereld door corona stil te staan, technologie blijft zich maar ontwikkelen. Samen willen we het hebben over de nieuwe mogelijkheden van API’s, het koppelen van een ATS met zowel front- als backoffice pakketten en slimme toolings om jouw proces te optimaliseren. Wat speelt er in de markt en hoe kan je daar slim mee omgaan door innovatieve tools.

1000x667-foto-melvin
Melvin Metz

Over Melvin Metz

Melvin Metz is een geboren Account Manager met een hart voor de IT. Binnen een jaar heeft hij zichzelf helemaal thuis gemaakt in de recruitmentbranche en weet hij zijn klanten alles te vertellen over succesvol matchen. Hij kan het weten, want door zijn IT achtergrond zijn OTYS en hij de beste match. Het bedrijf en haar cultuur sluit perfect aan bij Melvin. Iets dat hij uitstraalt naar al zijn klanten. Betrouwbaar, open en kundig. Net als OTYS.

Volg ons op social

Peiling

Site partners

Indeed

Site partners

Welkom terug!

Log in op uw account hieronder

Jouw wachtwoord opvragen

Voer jouw gebruikersnaam of e-mailadres in om je wachtwoord opnieuw in te stellen