Recruition

Wij helpen jou succesvol te zijn! Het neerzetten van een sterk werkgeversmerk en het inrichten van de daarbij behorende wervingsprocessen is natuurlijk niet eenvoudig. Wij begrijpen dat. Onze software is zo ontwikkeld dat het zorgt voor een optimale kandidaatreis en jou helpt om dit te verzorgen. Daarbij hebben we uitgebreide rapportages die jou meer inzichten en kennis geven. En kom je er niet uit? Dan hebben we altijd een specialist voor je bij de hand!

Fases in het recruitmentproces:
Management, Selectie en Werving
Technologiecategorieën:
Recruitment marketing & programmatic job advertising, Recruitmentsites en Recruitmentsystemen

Te zien op onze demo spot

Bezoekers kunnen bij ons een algemene productdemo verwachten, toegespitst op hun specifieke behoefte. Hieronder vallen onder andere het ATS, de werkenbijsite en jobmarketing mogelijkheden.

Pitch: Werf sneller en gemakkelijker met Recruition

Na een korte introductie van onszelf laten we je in 1 minuut zien wat ons ATS kan. Hierbij komen kandidaat- en vacaturemanagement, alsmede het dashboard en de rapportages aan bod. We geven je een inzicht in de mogeljikheden. Met als doel dat jij zo snel en makkelijk mogelijk jouw nieuwe werknemer aan boord krijgt.

Spreker(s) pitch

Wouter Weijens

Wouter Weijens is oprichter en eigenaar van Recruition. Hij is sinds 2006 actief in arbeidsmarkt en heeft 15 jaar operationele ervaring opgedaan als recruiter aan bureau- en bedrijfszijde.
Sinds 2020 is hij met Recruition verder gegaan als ATS-leverancier, waarbij zij oplossingen leveren voor wervingsbureaus en met name middelgrote tot grote bedrijven (300 tot 3000 medewerkers).

Recruitment Tech Demo_Day - 20 april 2023 - Mechelen