RecruitmentTechnologies

RecruitmentTechnologies (Knollenstein) is sinds 2002 een internationale speler op het gebied van multiposting technologie, CPC/CPA campagnes en easy/quick apply oplossingen. Wij onderscheiden ons in het automatiseren en integreren van processen, en het naadloos verbinden van systemen en mensen. Onze innovatieve oplossingen zorgen voor efficiëntie en verbeteren recruitment resultaten.

Fases in het recruitmentproces:
Werving
Technologiecategorieën:
Multiposting, Recruitment marketing & programmatic job advertising en Recruitmentsystemen

Te zien op onze demo spot

Wij laten u graag zien hoe eenvoudig het is om met enkele clicks vacatures volautomatisch door te plaatsen naar job boards, CPC / CPA campagnes en social media kanalen.

Pitch: Full service multiposting en campaign management

Bereik de juiste kandidaten met onze full service volautomatische multiposting technologie en CPC/CPA campaign- & feedmanagement.

Spreker(s) pitch

Willem-Paul Stuurman

Als gedreven tech-ondernemer richtte Willem-Paul Stuurman in 2002 RecruitmentTechnologies op. Als lead software architect combineert hij zijn passie voor innovatie met zijn focus op gebruiksvriendelijke technologie voor optimale resultaten. Hij ontwikkelde, deels gepatenteerde, recruitment oplossingen die gemak en doeltreffendheid bieden voor zowel recruiters als kandidaten.

Recruitment Tech Demo_Day - 20 april 2023 - Mechelen