RecruitmentTechnologies

RecruitmentTechnologies levert al meer dan 2 decennia dé multiposter. Met onze RecruitAnywhere multiposter plaatst u met één klik vacatures op meerdere job boards tegelijk. Gekoppeld aan uw ATS, een feed integratie met uw website of rechtstreekse invoer. Zeg vaarwel tegen handmatig plaatsen en hallo tegen gestroomlijnde werving. Bereik in recordtijd de juiste kandidaten!

Fases in het recruitmentproces:
Selectie en Werving
Technologiecategorieën:
Multiposting, Recruitment marketing & programmatic job advertising en Recruitmentsystemen

Te zien op onze demo spot

Advies, demo’s en insights van en over het volautomatische RecruitAnywhere multiposting systeem van RecruitmentTechnologies.

Pitch: Snel kandidaten bereiken met volautomatisch multiposten

Met RecruitAnywhere multiposting bereikt u snel en volautomatisch kandidaten in een krappe arbeidsmarkt. Naast het besparen van tijd en geld, stroomlijnt u het wervingsproces en vergroot u uw employer branding. Gekoppeld aan uw ATS, een feed integratie met uw website of rechtstreekse invoer.

Spreker(s) pitch

Willem-Paul Stuurman, CEO

Willem-Paul Stuurman is directeur en oprichter van RecruitmentTechnologies (voorheen Knollenstein Technologies). Als lead software architect heeft hij meerdere, deels gepatenteerde, recruitment oplossingen ontwikkeld met altijd de recruiter en kandidaat als uitgangspunt. Gemak, tijdsbesparing en doeltreffendheid zijn daarbij de belangrijkste elementen.

Recruitment Tech Demo_Day - 20 april 2023 - Mechelen