Home > Community > Demo_Day Replay >Skeeled

Skeeled

skeeled is een voorspellende Talent Acquisition Software die bedrijven helpt de juiste kandidaten aan te trekken en te werven door middel van AI en automatisering.

Fases in rekruteringsproces:
Evaluatie, Management en Selectie
Categorieën:
Data & dashboard, e-Assesments, tests & predictive recruitment en Recruitmentsystemen

Bekijk de replay van Demo_Day

Breakout: Rekruteren in een post-COVID19 wereld

Het aantal vacatures is fors gedaald door corona maar de vacaturetrend inmiddels weer op weg naar herstel. Bijgevolg voorspellen we een hiring-boom in de nabije toekomst, maar hoe hiermee om te gaan?

Soft skills zullen post-corona nog belangrijker worden. Grenzen zullen open gaan omdat telewerken de norm zal worden. Hierdoor zullen skills zoals zelfstandig werken in de picture moeten komen. Hoe kan AI helpen om deze grote instroom aan kandidaten goed op te vangen?

Over Lazlo Van Caster

Lazlo heeft 7 jaar ervaring in recruitment technologie. Hij heeft tal van kleine als grote HR tech projecten begeleid in zowel de privé als publieke sector in België. Daarnaast is Lazlo gefascineerd door Artificiële Intelligentie (AI) en werd overtuigd door de twee founders van skeeled Mike Reiffers en Nicolas Speeckaert om in het verhaal te stappen. Vijf jaar geleden hadden ze het idee om AI voor rekrutering te gebruiken en deze sessie zal getoond worden hoe top kandidaten geselecteerd worden.

Volg ons op social

Peiling

Site partners

Indeed

Site partners

Indeed
395x165-logo-skeeled-recruitmentsysteem-ats

Welkom terug!

Log in op uw account hieronder

Maak een nieuw account aan!

Vul de onderstaande formulieren in om je te registreren

Jouw wachtwoord opvragen

Voer jouw gebruikersnaam of e-mailadres in om je wachtwoord opnieuw in te stellen