Talent finder

Profile Group helpt bedrijven al meer dan 30 jaar met het vinden en rekruteren van het juiste talent door elk onderdeel van het recruitmentproces te optimaliseren: • Jouw EVP om te zorgen dat toptalenten zin krijgen om bij jouw organisatie te komen werken • Jouw recruitment marketing, geoptimaliseerde jobadvertenties • Volledige toegang tot de hele kandidatenmarkt • Professionele aanpak voor assessment • Talent finder, de recruitmenttechnologie die ervoor zorgt dat je gekozen wordt door toptalent!

Fases in het recruitmentproces:
Aanname, Selectie en Werving
Technologiecategorieën:
Multiposting, Recruitmentsystemen en Talentpooling

Te zien op onze demo spot

Binnenkort meer informatie over wat je kunt zien op deze demo spot.

Pitch: De recruitment software waardoor kandidaten jou kiezen

Talent Finder is de recruitment software ontworpen voor recruiters, door de Profile Group recruiters. “De recruitment software waardoor kandidaten voor je kiezen” weerspiegelt onze unieke benadering van recruitmenttechnologie. Onze software stelt zowel de recruiter als de kandidaat centraal en zorgt zo voor een optimale recruitmentervaring voor beiden. Voor recruiters: een volledig geïntegreerde ‘recruitment marketing solution’, slimme automatiseringen en geavanceerde AI-matching, aangepaste workflows en samenwerkingstools Voor kandidaten: Eenvoudig solliciteren, de volledige controle over je persoonsgegevens.

Spreker(s) pitch

Jeroen van Geel, Recruitment software specialist

Jeroen is Recruitment Software Expert bij Profile Group. Hij loopt sinds 2017 rond bij Profile Group en heeft werkervaring in marketing, recruitment, customer service en software consultancy. Als hoofd van het “Talentfinder ATS”-team bij Profile Group adviseert Jeroen bedrijven over het digitaliseren van hun rekruteringsproces. Hij is ervan overtuigd dat goede software menselijke interacties eerder ondersteunt dan vervangt.

Chloé Carta, Recruitment software Support specialist

Chloé is Customer Service Specialist bij Profile Group. Sinds mei 2022 maakt Chloé opnieuw deel uit van het Talent finder team waar ze vragen van klanten beantwoordt en steeds de juiste antwoorden uitwerkt. Chloé heeft binnen Profile Group ervaring met software consultancy, recruitment, assessments en job ad optimalisatie. Ze blijft positief in elk scenario en legt graag de puzzel naar de beste oplossing.

Recruitment Tech Demo_Day - 20 april 2023 - Mechelen