Home > Demo_Day > Partners > TechWolf

TechWolf

TechWolf ondersteunt de flexmarkt met datagedreven, kandidaatgerichte en proactieve matchmaking, om het maximale uit talent te halen. Door gebruik te maken van artificiële intelligentie, matcht TechWolf kandidaten en jobs op basis van skills. Hierdoor overtreffen we traditionele matching algoritmes in kwaliteit en accuraatheid.

Fases in rekruteringsproces:
Aanname, Selectie en Werving
Categorieën:
Cv-screening, Data & dashboard en Matching & cv-parsing

Bekijk de replay van Demo_Day

Breakout: Hoe USG meer kandidaten plaatst dankzij Techwolf

USG People zag de uitdaging om de traditionele manier van werken in vraag te stellen en op zoek te gaan naar een betere manier.
TechWolf biedt de recruiters van USG People een nieuwe manier om kandidaten en vacatures te koppelen met behulp van Artificiële Intelligentie. Omdat de AI over zeer veel data beschikt en zelf verbanden kan leggen, gaat het systeem verder dan traditionele software.

300x300 Samy TechWolf
Samy Ben Said, Sales Representative

Over Samy Ben Said, Sales Representative

Samy Ben Said is verantwoordelijk voor Business Development bij Techwolf. Zelf geloofd hij enorm in de kracht van AI in combinatie met het talent van de recruiter. Het doel van Samy is om ervoor te zorgen dat organisaties AI inzetten om de Candidate journey zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Partners Demo_Day 2021

Volg ons op social

Site partners

Peiling

Welkom terug!

Log in op uw account hieronder

Jouw wachtwoord opvragen

Voer jouw gebruikersnaam of e-mailadres in om je wachtwoord opnieuw in te stellen