Textmetrics

Textmetrics is ’s werelds toonaangevende Smart Writing Assistant die recruiters helpt om vacatures inclusief te schrijven. Ons platform leest mee terwijl jij schrijft, analyseert je vacatureteksten direct en geeft suggesties voor verbetering. Voorkom gendervooroordelen, schrijf inclusief en optimaliseer je vacatureteksten voor Google for Jobs. Daarnaast geeft het direct feedback om al je teksten te schrijven op het begrijpelijke taalniveau B1. Break the bias met de Smart Writing Assistant van Textmetrics!

Fases in het recruitmentproces:
Opstart, Selectie en Werving
Technologiecategorieën:
Data & dashboard, Recruitment marketing & programmatic job advertising en Recruitmentsystemen

Pitch: DEIB - onze Smart Writing Assistant helpt!

Veel bedrijven focussen zich op D&I doelstellingen, maar waarom zijn deze zo belangrijk? Wat is ‘DEIB’, oftewel Diversity, Equity, Inclusion & Belonging, precies en hoe pas je het toe? Tijdens onze sessie laten we zien hoe je met het Textmetrics platform kan zorgen voor geoptimaliseerde vacatureteksten. Schrijf inclusieve vacatureteksten, spreek groepen diverse kandidaten aan en behaal je D&I doelstellingen voor 2022. Break the bias met onze Smart Writing Assistant.

Spreker(s)

Marcel Leeman, CEO

Marcel Leeman heeft bedrijfseconomie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en heeft zich daarna ontwikkeld op het snijvlak tussen commercie en IT. Marcel is o.a. verantwoordelijk geweest voor de internetontwikkeling van Achmea en de digitale strategie van Essent. Hij zet zich in voor het doorbreken van de bias in de samenleving. Hoe je vacatureteksten schrijft heeft invloed op wie solliciteert. Met die gedachte is Textmetrics opgezet, voor het toepasbaar en meetbaar maken van D&I-doelstellingen.

Volg ons op social

Site partners

Peiling