Textmetrics

Textmetrics is de nummer één in begeleid schrijven, ondersteunt 12 talen, en heeft meer dan 60.000 gebruikers in 29 verschillende landen. Naast dat Textmetrics kwalitatieve vacatureteksten genereert, staan ze vooral altijd aan je zijde tijdens het analyseren en verbeteren van teksten. Tijdens het schrijfproces krijgen recruiters ondersteuning van onze software voor begeleid schrijven. De software checkt je tekst in 12 talen, kijkt hoe je vacaturetekst beter kan en geeft je direct tips om het te verbeteren.

Fases in het recruitmentproces:
Opstart, Selectie en Werving
Technologiecategorieën:
Mediatooling en Recruitment marketing & programmatic job advertising

Te zien op onze demo spot

Binnenkort meer informatie over wat je kunt zien op deze demo spot.

Pitch: To Trust or Not to Trust AI?

Sta stil bij de vraag: kun je AI echt vertrouwen? Ontdek onze benadering om AI-generatie te combineren met menselijke expertise. Leer hoe we AI-gedreven teksten produceren die voldoen aan richtlijnen, regelgeving en Diversiteit & Inclusie. Ontdek het geheim achter het herwinnen van vertrouwen in AI en het creëren van menselijke en duurzame teksten. Ervaar het zelf tijdens onze demonstratie!

Spreker(s) pitch

Marcel Leeman

Marcel Leeman is medeoprichter van het innovatieve Nederlandse bedrijf Textmetrics. Marcel is Textmetrics begonnen met het idee om op een eenvoudige manier data te gebruiken om al je digitale (arbeids)communicatie te laten aansluiten bij de doelgroep. Iedereen kan zo toegang krijgen tot data-driven schrijven voor duidelijke en inclusieve teksten van hoge kwaliteit.

Marcel Leeman (Textmetrics): 'AI kan niet zonder de menselijke toets'

Recruitment Tech Demo_Day - 20 april 2023 - Mechelen