Textmetrics

Textmetrics is een smart AI writing software met een platform voor tekstoptimalisatie. Laat iedereen die teksten schrijft eenvoudig op hoge kwaliteit schrijven. Wij geloven dat wanneer je de hele wereld kunt aanspreken, je zo niemand uitsluit. Textmetrics helpt elke schrijver tijdens het schrijven voor een genderneutrale, inclusieve en begrijpelijke tekst. Maar het geeft ook suggesties voor SEO en geeft voorbeelden die je kunt toevoegen specifiek als recruiter, om de lezer te motiveren om te solliciteren.

Fases in het recruitmentproces:
Management, Opstart en Werving
Technologiecategorieën:
Data & dashboard, Recruitment marketing & programmatic job advertising en Uitzendsoftware

Te zien op onze demo spot

Onze enthousiaste collega’s vertellen je graag meer over de smart AI writing software en platform. Je kunt al van alles lezen op onze website en luisteren naar ons podcast interview, maar het is natuurlijk nóg beter wanneer je zelf kunt zien en ervaren in een persoonlijke productdemo. Tot dan!

Pitch: Digitale arbeidsmarktcommunicatie: duidelijk & inclusief schrijven met AI

Worstel jij ook wel eens met… Of je de schrijfregels juist opvolgt? Of je (vacature)tekst de juiste doelgroep bereikt en dat de juiste persoon solliciteert? Is je tekst inclusief, op B1-niveau, en bevat het voldoende motiverende elementen om te solliciteren? Schrijf heldere en inclusieve (vacature)teksten met een smart AI writing software voor tekstoptimalisatie. Data-driven schrijven lastig? Zeker niet! Wij laten je zien hoe het eenvoudiger kan; kom langs bij onze stand!

Spreker(s) pitch

Marcel Leeman, Medeoprichter en CEO

Marcel heeft bedrijfseconomie gestudeerd en heeft zich ontwikkeld op het snijvlak tussen commercie en IT. Binnen Achmea is hij o.a. verantwoordelijk geweest voor internetontwikkeling en binnen Essent voor de digitale strategie. Marcel is Textmetrics begonnen met het idee om op een eenvoudige manier data te gebruiken om al je digitale (arbeids)communicatie te laten aansluiten bij de doelgroep. Iedereen kan zo toegang krijgen tot data-driven schrijven voor duidelijke en inclusieve teksten van hoge kwaliteit.

Recruitment Tech Demo_Day - 20 april 2023 - Mechelen