Thalento

Thalento® brengt psychologie en technologie samen in assessment software. Al bijna 15 jaar leveren we wetenschappelijk onderbouwde informatie voor de juiste people beslissingen doorheen alle fases van de talent life cycle. Door het meten van persoonlijkheid, motivatie, cognitieve vaardigheden, technische kennis en competenties brengen we talenten & valkuilen in kaart. Onze oplossingen worden gebruikt in verscheidene sectoren door lokale en internationale bedrijven. De Thalento® Assessments zijn beschikbaar in 20 unieke talen in meer dan 50 landen.

Fases in het recruitmentproces:
Evaluatie, Selectie en Werving
Technologiecategorieën:
e-Assesments, tests & predictive recruitment, Matching & cv-parsing en Sourcing & search

Te zien op onze demo spot

Op basis van een concrete case ontdekken bezoekers de toekomst van werving op basis van hard en soft skills.

Pitch: AI, de toekomst van werven op basis van hard én soft skills!

Assessments hebben hun waarde bewezen, maar kunnen efficiënter ingezet worden binnen recruitment. Een doorgedreven integratie met een ATS maakt het uitnodigingsproces alsook het raadplegen van resultaten efficiënter. Zoeken op hard maar ook soft skills wordt op die manier de norm. Bij uitbreiding demonstreren we hoe AI je ook gericht kan aantonen wélke soft en hard skills cruciaal zijn om de volledige assessment flow binnen het rekruteringsproces te automatiseren.

Spreker(s) pitch

Karen Celen

Afgestudeerd als Klinisch Psycholoog, na een eerste werkervaring in Selectie en Rekrutering, het Thalento® team vervoegd vanuit de passie om mensen en organisaties beter te begrijpen en kwalitatief samen te brengen. Karen Celen is General Manager, ondersteunt klanten met strategische HR-vraagstukken en zet Thalento® wereldwijd op de kaart. Als lid van het R&D team zorgt ze er mee voor dat onze Assessment Software mee evolueren met de noden van het hedendaagse arbeidsmarkt.

Recruitment Tech Demo_Day - 20 april 2023 - Mechelen