Tigris

Tigris biedt een tool met één integrale oplossing voor jobmarketing, recruitment, operations en payrolling. Niet alleen recruitment óf verloning, maar één integraal platform voor je gehele uitzendproces, ontwikkeld op het beste CRM-systeem ter wereld: Salesforce. Met Tigris kun je exact zien waar een kandidaat vandaan komt, of hij geplaatst is en wat hij uiteindelijk aan omzet en marge oplevert. Daarnaast communiceer je met opdrachtgevers en kandidaten en hebben ze eenvoudig toegang tot onze app!

Fases in het recruitmentproces:
Aanname, Management en Werving
Technologiecategorieën:
Process automation, Recruitmentsites en Uitzendsoftware

Te zien op onze demo spot

Op onze stand kunnen bezoekers een demo ervaren van onze ATS-software. Ontdek hoe onze talent journeys kandidaten een ultieme ervaring bieden en creëer overzichtelijke dashboards voor snelle en goed onderbouwde beslissingen. Maak kennis met de toekomst van recruitment en jobmarketing bij Tigris!

Pitch: Ontdek Tigris: Jouw Sleutel tot Succes in Flex!

Stap binnen in de wereld van Tigris, hét all-in-one platform voor de flexbranche. Ontdek onze modulaire oplossingen voor Recruitment, Jobmarketing, Operations en Payrolling, gedreven door onze kernwaarden van eenvoud, openheid, futureproof en meetbaarheid. Bij Tigris draait alles om jouw succes, met een focus op innovatie en automatisering die verder gaan dan ooit. Benieuwd naar hoe we jouw business kunnen transformeren? Laat ons je meenemen in de versnelling van België!

Spreker(s) pitch

Maikel Neelen

Maikel Neelen is CTO & co-founder van Tigris. Met zijn jarenlange ervaring in de uitzendbranche is hij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends, die hij vervolgens doorvertaalt in de ontwikkeling van het Tigris platform. Tigris is het enige platform voor de uitzendbranche dat ontwikkeld is op het meest krachtige CRM-systeem ter wereld: Salesforce. Één integrale oplossing voor jobmarketing, recruitment, operations en payrolling. Dit zorgt ervoor dat flexbureaus, opdrachtgevers en kandidaten optimaal samen kunnen werken.

Recruitment Tech Demo_Day - 20 april 2023 - Mechelen