Home > Demo_Day > Partners > Virtual Sales Recruiter

Virtual Sales Recruiter

De Virtual Sales Recruiter is dé oplossing voor elke HR professional om tijd te besparen én extra omzet te genereren met geautomatiseerde matching en leadgeneratie. Zo krijgt elke kandidaat de juiste match aangeboden uit eigen vacatures of uit alle vacatures in de Benelux. Sales wordt pro-actief geïnformeerd over nieuwe marktkansen. De Virtual Sales Recruiter is een initiatief van Jobdigger en theMatchBox en kan gekoppeld worden met elk ATS naar keuze.

Fases in rekruteringsproces:
Aanname, Selectie en Werving
Categorieën:
Data & dashboard, Matching & cv-parsing en Sourcing & search

Bekijk de replay van Demo_Day

Breakout: Automatiseer je matching en lead generation met de VSR

We tonen hoe recruiters tot 20 minuten tijdswinst boeken en tot 30% meer omzet genereren. Dit dankzij de unieke koppeling tussen de arbeidsmarktdata van Jobdigger en de next generation matching van theMatchBox. We demonstreren u de geïntegreerde oplossing binnen het ATS van Carerix. Deze is ook beschikbaar in elk ATS zoals Bullhorn, Mysolution en RecruitNow.

300x300 Adelbert Smal
Adelbert Smal, Business Development Director EMEA (Jobdigger)

Over Adelbert Smal, Business Development Director EMEA (Jobdigger)

Enthousiaste gedreven, resultaatgerichte en creatieve teamplayer, gericht op verbinding tussen product- en propositie-innovatie, verandermanagement, business development, marketing, sales, bedrijfsvoering en personeel-organisatieontwikkeling. Gericht op continue verbetering en innovatie met behulp van ICT-oplossingen in samenwerking met andere disciplines en partners.

300x300 Jan Govaerts
Jan Govaerts, Partner (theMatchBox)

Over Jan Govaerts, Partner (theMatchBox)

Gepassioneerd in het vertalen van software oplossingen in meetbare meerwaarde voor recruiters. Gedreven in het bouwen van lange termijn partnerships met HRtech bedrijven zoals Jobdigger en onze klanten zoals Continu, Jobat, Jellow, Helloflex en Connecting-Expertise, waarbij 1+1 gelijk is aan 3 inzake meerwaarde en gebruiksgemak.

Partners Demo_Day 2021

Volg ons op social

Site partners

Peiling

Welkom terug!

Log in op uw account hieronder

Jouw wachtwoord opvragen

Voer jouw gebruikersnaam of e-mailadres in om je wachtwoord opnieuw in te stellen