Virtual Sales Recruiter

Virtual Sales Recruiter is dé oplossing voor elke HR professional om tijd te besparen én extra omzet te genereren met geautomatiseerde matching en leadgeneratie. Zo krijgt elke kandidaat de juiste match aangeboden uit eigen vacatures of uit alle vacatures in de Benelux. Sales wordt pro-actief geïnformeerd over nieuwe marktkansen. Virtual Sales Recruiter is een initiatief van Jobdigger en theMatchBox en kan gekoppeld worden met elk ATS naar keuze.

Fases in het recruitmentproces:
Selectie en Werving
Technologiecategorieën:
Data & dashboard en Matching & cv-parsing

Te zien op onze demo spot

Binnenkort meer informatie over wat je kunt zien op deze demo spot.

Pitch: Arbeidsmarktdata X Matchingtechnologie: de Virtual Sales Recruiter

We nemen je mee in de laatste ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en tonen hoe je dit inzicht inzet om je kandidaten in je ATS een matchende baan aan te bieden. We delen opvallende vacaturetrends en geven inzicht in uitdagingen en kansen in de huidige markt. We laten zien hoe arbeidsmarktdata en matching technologie je helpen om de beste match te maken. Ook vertellen we hoe skills het gat tussen vraag en aanbod kleiner kunnen maken.

Spreker(s) pitch

Adelbert Smal, Mede-eigenaar en Business Development Director

Adelbert is mede-eigenaar en Business Development Director EMEA bij Jobdigger. Met een achtergrond in de IT, kennis van de digitale transformatieprocessen, verandermanagement én internationaal opererende intermediairs, overheden en corporates, zorgt hij dat de Virtual Sales Recruiter blijft groeien. Zowel in contact met klanten/partners, nieuwe kansen en mogelijkheden, nieuwe productontwikkeling als internationalisering.

Jan Govaerts, Managing Partner

Jan is mede-eigenaar en het gezicht van theMatchBox. Jan heeft jarenlange ervaring in software, digitale transformaties en verandermanagement en voort specifieke proces- en branchekennis van de detacheerders, uitzenders en corporates/overheden. Zo heeft hij mede de Virtual Sales Recruiter bedacht en leveren we met de nieuwste generatie slimme oplossingen meerwaarde voor alle soorten staffing bureaus.

Recruitment Tech Demo_Day - 20 april 2023 - Mechelen