Virtual Sales Recruiter

Virtual Sales Recruiter is dé oplossing voor elke HR professional om tijd te besparen én extra omzet te genereren met geautomatiseerde matching en leadgeneratie. Zo krijgt elke kandidaat de juiste match aangeboden uit eigen vacatures of uit alle vacatures in de Benelux. Sales wordt pro-actief geïnformeerd over nieuwe marktkansen. Virtual Sales Recruiter is een initiatief van Jobdigger en theMatchBox en kan gekoppeld worden met elk ATS naar keuze.

Fases in het recruitmentproces:
Selectie en Werving
Technologiecategorieën:
Data & dashboard en Matching & cv-parsing

Pitch: Datadriven leadgeneratie, sourcing en matching 3.0

Adelbert Smal en Jan Govaerts vertellen tijdens deze sessie over de Virtual Sales Recruiter: creëer meer tijd voor de juiste kandidaten en klanten door slim gebruik van real time arbeidsmarktdata & matchingtechnologie. Ze laten zien hoe recruiters 20 minuten tijdswinst en 30% meer omzet kunnen realiseren. Dankzij de koppeling van arbeidsmarktdata van Jobdigger en de perfecte matching van theMatchBox. Deze end 2 end oplossing is vandaag geïntegreerd in ATS’en zoals Carerix, Bullhorn en Mysolution.

Spreker(s)

Adelbert Smal, Business Development Director EMEA (Jobdigger)

Adelbert heeft jarenlange ervaring in software, digitale transformaties en verandermanagement en voorts specifieke proces- en branchekennis van de detacheerders, uitzenders en corporates/overheden. Hij werkt mee aan het bouwen van de nieuwste generatie slimme oplossingen die direct en gebruiksvriendelijk werken voor recruiters, sales en directies/vestigingsmanagers van uitzendbureau’s en detacheerders.

Jan Govaerts, Managing Partner (theMatchBox)

Jan heeft jarenlange ervaring in software, digitale transformaties en verandermanagement en voorts specifieke proces- en branchekennis van de detacheerders, uitzenders en corporates/overheden. Hij werkt mee aan het bouwen van de nieuwste generatie slimme oplossingen die direct en gebruiksvriendelijk werken voor recruiters, sales en directies/vestigingsmanagers van uitzendbureau’s en detacheerders.

Volg ons op social

Site partners

Peiling