Virtual Sales Recruiter

Voeg de kwaliteitsvolle arbeidsmarktdata van Jobdigger en de uitmuntende matchingtechnologie van theMatchBox samen en je hebt de tools in handen om snel, automatisch én duurzaam kandidaten met vacatures te matchen. Match nu zowel interne als externe vacatures met kandidaten binnen óf buiten je database. Minder handmatig werk, méér tijd voor de menselijke match! En: een product dat voortvloeit uit een hecht partnership dat twee facetten combineert om ideale oplossingen te bedenken.

Fases in het recruitmentproces:
Evaluatie, Selectie en Werving
Technologiecategorieën:
Data & dashboard, Matching & cv-parsing en Sourcing & search

Te zien op onze demo spot

Tijdens Demo_Day kunnen bezoekers een inkijkje krijgen in de laatste ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Daarnaast laten we zien hoe je deze arbeidsmarktinzichten in combinatie met automated matching binnen jouw recruitmentprocessen inzet voor meer matches en een hogere ROI. We hopen je aan onze stand te zien!

Pitch: Sneller én eerlijker matchen met de gehele arbeidsmarkt

We nemen je kort mee in de laatste ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en tonen hoe je dit inzicht inzet om je kandidaten in je ATS een matchende baan aan te bieden. We laten zien hoe deze inzichten en matching technologie je helpen om efficiënter te werven en matchen, waardoor er meer tijd en aandacht overblijft voor de kandidaat. Ook vertellen we hoe een focus op skills het gat tussen vraag en aanbod kleiner maakt.

Spreker(s) pitch

Adelbert Smal

Adelbert is mede-eigenaar en Business Development Director EMEA bij Jobdigger. Met een achtergrond in de IT, kennis van de digitale transformatieprocessen, verandermanagement én internationaal opererende intermediairs, overheden en corporates, zorgt hij dat de Virtual Sales Recruiter blijft groeien. Zowel in contact met klanten/partners, nieuwe kansen en mogelijkheden, nieuwe productontwikkeling als internationalisering.

Jan Govaerts

Jan is mede-eigenaar en het gezicht van theMatchBox. Jan heeft jarenlange ervaring in software, digitale transformaties en verandermanagement en voort specifieke proces- en branchekennis van de detacheerders, uitzenders en corporates/overheden. Zo heeft hij mede de Virtual Sales Recruiter bedacht en leveren we met de nieuwste generatie slimme oplossingen meerwaarde voor alle soorten staffing bureaus.

Recruitment Tech Demo_Day - 20 april 2023 - Mechelen