Werf& Tooling

Met de Referral Tool van Werf& Tooling kun je gemakkelijk intern gebruik maken van referral recruitment. Je krijgt een dashboard waarin je informatie over vacatures gemakkelijk kunt delen met collega’s en de referrals worden bijgehouden in een overzichtelijk dashboard. De Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie heeft verschillende opleidingen binnen recruitment, mobiliteit, arbeidsmarktcommunicatie en HR. Al meer dan 17 jaar helpen ze professionals en organisaties om impact te hebben met hun arbeidsmarktcommunicatie, recruitment en mobiliteit.

Fases in het recruitmentproces:
Aanname, Opstart en Werving
Technologiecategorieën:
Data & dashboard, Recruitment marketing & programmatic job advertising en Referral recruitment

Te zien op onze demo spot

Werf& Tooling en de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie delen een stand. Op deze stand kun je een demo krijgen over de Referral tool van Werf& Tooling en is er een winactie van de Academie waarmee je een leuk bedrag kunt winnen om te besteden bij de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie.

Pitch: Van stilstand naar succes: Hoe activatie jouw referral programma tot leven brengt

Gino Ammerlaan neemt je mee in de wereld van referral, de meest succesvolle wervingsmethode. Maar waarom is dat zo? En hoe kun je dit optimaal benutten? Wat hebben 95% van de recruiters gemeen die Gino spreekt over referral? Er zijn veel vragen, maar binnen 5 minuten ken jij de antwoorden na de presentatie van Gino.

Spreker(s) pitch

Gino Ammerlaan

Intelligence Group en Werf& Tooling zijn zusterbedrijven. Gino Ammerlaan is hier al bijna een jaar werkzaam. Met jarenlange ervaring in de recruitment- en uitzendbranche, zet Gino zijn expertise in om nieuwe klanten aan te trekken voor zowel Intelligence Group als Werf& Tooling. Zijn werkzaamheden omvatten diverse activiteiten, zoals het bijwonen van beurzen en het geven van presentaties.

Recruitment Tech Demo_Day - 20 april 2023 - Mechelen