Dit zijn de populairste 10 jobboards van België: Indeed op 1

Indeed is de absolute nummer 1 van jobboards voor actief werkzoekenden in België. Indeed was in 2019 de jobboard die het meest door werkzoekenden werd gebruikt bij het zoeken naar een job.

België

Dit blijkt uit onderzoek van Intelligence Group. De Belgische tak van Indeed heeft met 37% een ruime voorsprong op de nummers twee, leform.be en vdab.be (29%). Sander Poos, Managing Director bij Indeed Benelux, is erg blij met deze toppositie in België. “We zijn er natuurlijk heel trots op dat Indeed de populairste jobsite van België blijft.”

Nog meer goede matches

“Ons doel is mensen aan een job te helpen. Het is dan ook fijn te zien dat werkzoekenden volop van Indeed gebruikmaken bij het zoeken naar een nieuwe uitdaging. Vorig jaar hebben we in België onze tv-campagne ‘Alle banen’ gelanceerd. Maar ook daarnaast blijven we naar allerlei manieren zoeken om nog meer werkgevers en werkenden kennis te laten maken met onze zoekmachine om op die manier nog meer goede matches te realiseren”, aldus Sander Poos.

Top 10

Hieronder vind je de volledige top 10 van jobboards, die werkzoekenden gebruiken bij het zoeken naar een geschikte job. Een lijst met de populairste jobboards van de kant van de werkgever vind je hier.

1 be.indeed.com 37%
2 leforem.be 29%
3 vdab.be 29%
4 jobat.be 20%
5 linkedin.be 16%
6 stepstone.be 13%
7 monster.be 10%
8 randstad.be 8%
9 startpeople.be 6%
10 actiris.be 5%

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here