Recruitment Tech Event

Donderdagmiddag 18 november 2021 vindt de 7e editie van het Recruitment Tech Event plaats als een hybride evenement. Profiteer tot 15 oktober van €50,- Early bird korting voor een offline of €20,- voor een online ticket.

Recruitment Tech Event 2021

Ontdek hoe technologie jouw recruitment kan optimaliseren tijdens het Recruitment Tech Event 2021. Hét toonaangevende event over de recruitmenttechnologie van morgen. Met inspirerende keynotes, recruitment tech cases, de laatste trends en de uitreiking van de Recruitment Tech Awards 2021. Meld je nu aan.

RTE21

Voor wie?

Recruitmentmanagers
Recruiters
W&S-consultants
HRM-managers
ICT- en innovatiemanagers
(Bureau)directeuren
Recruitment tech vendors

Hybride event

Op donderdag 18 november vindt de 7e editie plaats van het Recruitment Tech Event. Na 5 offline en 1 online editie zal deze 7e editie plaatsvinden als een combinatie. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar om fysiek aanwezig te kunnen zijn, via een livestream is het evenement ook online te volgen. Meld je nu aan.

Thema 2021 “Tech Together”

Tijdens deze 7e editie staat ‘Tech Together’ centraal, oftewel hoe kun je samenwerken met recruitmenttechnologie. In een drietal talkshows gaat host Annemarie van Campen in gesprek met gasten. Co-host Teddy Dimitrova leidt gedurende de dag alle polls en vragen in goede banen. Je stelt zelf je eigen breakout programma samen en de Belgische tech expert Steven Van Belleghem sluit af met een inspirerende keynote. Er is volop gelegenheid om te netwerken. Offline met de inlooplunch, pauze en borrel maar ook online bieden we netwerkmogelijkheden. Last but not least worden voor de 7e maal de prijzen voor innovatieve en effectieve recruitmenttechnologie uitgereikt: de Recruitment Tech Awards 2021.

De zevende editie van het Recruitment Tech Event vindt plaats in Pathé Utrecht Leidsche Rijn.

Pathé Utrecht Leidsche Rijn
Berlijnplein 100
3541CM Utrecht

Partners van het Recruitment Tech Event 2021

Recruitment Tech Demo_Day - 20 april 2023 - Mechelen