Meld je organisatie gratis aan voor de nieuwe Benelux Recruitment Tech Landscape

De eerste editie van 2020 werd vorig jaar, tijdens het Recruitment Tech Event 2019 op 21 november, uitgebracht en is inmiddels al meer dan 2500 keer gedownload. Het zou dus zonde zijn als jouw organisatie ontbreekt op The Benelux Recruitment Tech Landscape!

Mis je een leverancier?

Dit jaar verschijnt de nieuwe editie tijdens Demo_Day 2020 Online, dat op 11 juni 2020 plaatsvindt en waarvoor aanmelden tot 15 mei gratis is. Leveranciers die nog niet op deze vierde editie staan, kunnen zich tot 14 mei hier gratis aanmelden voor het overzicht. Op de Landscape-pagina kan je terecht voor informatie, het leveren van input of het wijzigen van jouw vermelding.

  • Klik hier om als leverancier een vermelding toe te voegen;
  • Klik hier om een bestaande vermelding aan te vullen of om aan te geven dat je in meer dan 1 categorie wenst te staan.

Over The Benelux Recruitment Tech Landscape

Het overzicht bestaat uit meer dan 150 leveranciers die werkzaam zijn in het domein van de rekruteringstechnologie en beschikken over een kantoor/vestiging in Nederland, België of Luxemburg. Aanvullend op haar sites en events draagt The Benelux Recruitment Tech Landscape bij aan het inzichtelijk maken van de beschikbare technologie voor rekrutering. De Landscape is hier te downloaden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here