Neem deel aan onderzoek rond Pre Employment-screening en maak kans op waardebon bij Amazon

Het aantal organisaties dat background-checks bij kandidaten uitvoert steeg in 2018 met 20% in vergelijking met 2016, zo blijkt uit een onderzoek uitgevoerd door Sterling. Ook dit jaar wordt er een onderzoek naar background-screening uitgevoerd. Neem deel aan dit onderzoek om als eerste de resultaten te ontvangen en maak bovendien kans op een waardebon bij Amazon.

Rapport

De resultaten van het onderzoek verschijnen  in een overzichtelijk rapport. Zo zagen we in 2018 bijvoorbeeld dat respondenten aangaven dat het naleven van wet- en regelgeving de belangrijkste oorzaak was voor de aanzienlijke stijging met 20%. Het rapport leverde nog heel wat meer interessante informatie op, zoals welk soort checks er worden uitgevoerd en voor welke functies. Ook vind je in het rapport een aantal best practices terug.

Neem deel aan het onderzoek

Van GDPR naar Brexit; er is de voorbije periode heel wat veranderd. Dankzij jouw mening en ervaring kan je ons en jouw collega-werkgevers helpen om een beter beeld te krijgen van het huidige Pre Employment-landschap. Het rapport bevat ook waardevolle informatie op basis van een uitgevoerde meso-analyse en geeft je organisatie zo de mogelijkheid om na te gaan waar je momenteel staat in vergelijking met andere organisaties binnen jouw sector.

Inzichten uit het onderzoek

De kans op een waardebon ter waarde van £ 1.000,- bij Amazon is op zich al reden genoeg om deel te nemen, maar daarnaast ontvang je ook een kopie van ons rapport.

Met dit rapport krijg je inzicht in de volgende onderwerpen:

  • Welke background-screenings voeren werkgevers uit en waarom?
  • Wat zijn de grootste moeilijkheden bij het opstellen van een screeningbeleid en hoe kan je ze overwinnen?
  • Hoe zorg je ervoor dat jouw organisatie GDPR-compliant is en blijft?
  • Wat zijn de prioriteiten van Europese werkgevers bij het optimaliseren van hun Pre Employment-screeningprogramma?

Na deelname ontvang je vanzelfsprekend het rapport, waardoor je toegang krijgt tot de antwoorden op de gestelde vragen en op basis daarvan zelf nog verder kan gaan optimaliseren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here