Nieuwe editie The Benelux Recruitment Tech Landscape 2020 gepresenteerd

Tijdens Demo_Day Online 2020 is de vijfde editie van de Recruitment Tech Landscape gepresenteerd: een overzicht met ruim 200 leveranciers van recruitment tooling.

Hét online overzicht van leveranciers

The Benelux Recruitment Tech Landscape streeft ernaar een duidelijk beeld te geven van de huidige rekruteringstechnologie die wordt aangeboden door leveranciers met een kantoor of vertegenwoordiging in de Benelux. Ook in deze editie wordt de Landscape weergegeven in volgorde van het rekruteringsproces. De categorieën volgen het rekruteringsproces chronologisch, met in elke fase de relevante organisaties. Zo kan je, aan de hand van waar jouw organisatie zich bevindt in de funnel, eenvoudig nagaan welke organisaties in die fase van het proces een rol spelen. Je kan de Landscape hier downloaden.

Mis je een leverancier?

Op 19 november 2020, tijdens het Recruitment Tech Event 2020, verschijnt de nieuwe editie. Leveranciers die niet op deze vierde editie staan, kunnen zich hier gratis aanmelden voor het overzicht. Meer informatie, het leveren van input of het wijzigen van jouw vermelding kan op de Landscape-pagina.

  • Wil je als leverancier een vermelding toevoegen, dan kan dat hier.
  • Wil je een bestaande vermelding uitbreiden of in meer dan 1 categorie komen te staan, dan kun je dat hier

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here