Recruitment Tech Demo_Day komt 15 oktober naar België; meld je vanaf nu gratis aan

Nadat er eerder vier edities bij onze noorderburen plaatsvonden, krijgt nu ook België dit najaar zijn eigen uitgave van Demo_Day, hét oriëntatie-evenement op gebied van rekruteringstools. Donderdag 15 oktober 2020 demonstreren providers van rekruteringstechnologie hun oplossingen op Demo_Day BE 2020. Het gaat om een online event, tenzij de fysieke organisatie ervan wordt toegelaten door de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid. In dat geval zal het evenement in Mechelen plaatsvinden. Vanaf vandaag kan je je gratis hiervoor aanmelden.

Waaruit bestaat Demo_Day

Behalve workshops (demo talks) en gesprekken met partners bij hun (virtuele) demo spot, kan je ook tech talks volgen. Daarin geven experts uit de wereld van de rekrutering uitleg over alle actuele ontwikkelingen in dit domein en delen ze tips & trucs met betrekking tot tooling. Bovendien geven organisaties tijdens hun demo talks een inkijk in hun rekruteringskeuken. Presenting partner van Demo_Day in België is HRlinkIT dat slimme technologische recruitmentoplossingen voor corporates en HR-dienstverleners ontwerpt en ontwikkelt.

Providers

Er hebben zich inmiddels al acht partners aangemeld voor Demo_Day in België. Minggo, theMatchBox, Cammio, Varbi, OnRecruit, Carerix, Jobdigger en Intelligence Group zijn zeker van de partij om hun product voor te stellen aan het rekruteringspubliek. We verwachten deze lijst spoedig te kunnen aanvullen met nieuwe partners.

Gratis toegang doelgroep

De eerste doelgroep van dit event is werkzaam bij werkgevers of intermediairs (w&s/uzb/deta). Werk je bij een werkgever of een bureau, dan heb je de keuze uit 2 verschillende tickets: gratis of betaald. Met het gratis ticket ga je ermee akkoord om jouw naam en adresgegevens te delen met partners. Als je deze informatie liever niet deelt, kies je voor het betaalde ticket. Dat ticket is alleen beschikbaar voor professionals die werken bij werkgevers (corporates) of bureaus (uitzend/w&s/deta).

Duur oktober te lang?

Wil je alvast een voorproefje? Bezoek dan op 11 juni via laptop of tablet de Nederlandse Demo_Day 2020.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here