Social Seeder en Meet Roger verbinden interne en externe communicatie:

Social Seeder en Meet Roger begrijpen dat een verbonden medewerker essentieel is voor een organisatie en dat communicatie hierbij key is. Maar doordat veel medewerkers thuis werken is het lastiger dan normaal om het moreel hoog en de productiviteit op niveau te houden. Daarom hebben zij de krachten gebundeld en slaan ze een brug tussen interne en externe communicatie.

Koppeling

Via een API is het nu mogelijk om Roger en Social Seeder met elkaar te verbinden. Wil je die nieuwe collega aankondigen? Stel het bericht slechts één keer samen en verspreidt het via het gewenste kanaal naar het juiste publiek, intern of extern. ‘Hiermee maak je van je personeel de beste ambassadeurs die mogelijk zijn’, zo valt er te lezen.

Gezond

Patrick De Pauw, CEO van Social Seeder, laat aan Recruitment Tech weten verheugd te zijn met de samenwerking. “De reden waarom we graag samen naar buiten komen is omdat we dezelfde waarden, hetzelfde basis-DNA delen. Bovendien heeft de crisis nog meer de vraag naar een eenvoudige communicatietool vergroot. We zien dan ook dat de combinatie van enerzijds een eenvoudige manier om met medewerkers te communiceren en anderzijds deze medewerkers vragen om de relevantie van hun bedrijf te delen, hét ideale recept is om deze crisis zo gezond mogelijk door te komen maar ook om snel(ler) terug op te starten.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here